Life

Marilu Dobrescu a fost părăsită de iubit chiar înainte de Crăciun. Bărbatul a plecat de acasă la altă femeie

Marilu Dobrescu a fost părăsită de iubit înainte de Crăciun. Bărbatul pe care îl iubea a plecat de acasă la altă femeie, chiar de sărbători.
28.12.2022 | 23:31
Marilu Dobrescu a fost parasita de iubit chiar inainte de Craciun Barbatul a plecat de acasa la alta femeie
Marilu Dobrescu a fost părăsită de iubit chiar înainte de Crăciun. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu a fost părăsită de iubitul său chiar înainte de Crăciun. Faimoasa creatoare de conținut de pe Tiktok a povestit una dintre cele mai triste amintiri din viața sa, atunci când a fost părăsită de iubit.

Marilu Dobrescu a fost părăsită de iubit chiar înainte de Crăciun

Drama a început pentru Marilu Dobrescu cu trei zile înainte de Crăciun, atunci când iubitul ei a anunțat-o că va pleca de acasă de sărbători.

ADVERTISEMENT

Aceasta mărturisit că era într-o relație toxică și bărbatul cu care avea o relație o folosea și o manipula.

„În fine, deci prințului i s-a pus pata la un moment dat, că trebuie să ia o pauză, să plece de acasă. Totul s-a petrecut cu 3-4 zile înainte de Crăciun”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

Așa că Marilu Dobrescu a aflat abia ulterior că bărbatul a plecat de acasă spunându-i că vrea să ia o pauză de la această relație, dar a ajuns în brațele altei femei pe care a cunoscut o prin rețelele de dating online.

Faimoasa tânăra a povestit că a trecut printre cele mai grele clipe din viața ei pentru că în loc să împodobească bradul de Crăciun cu familia a stat tristă deoarece fusese părăsită de iubit.

ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu a fost cerută în căsătorie după ce a fost înșelată

Marilu Dobrescu a mai povestit că bărbatul respectiv s-a întors la ea după aceste escapade romantice cu alte femei și chiar a cerut-o de nevastă.

Marilu Dobrescu a povestit că se despărțit de acel bărbat pentru că și-a dat seama că nu era deloc o persoană bună.

ADVERTISEMENT

„A fost pentru prima dată în viața mea când am stat singură, am împodobit bradul singură, tristă. Familia mereu mă avertiza că stau lângă un om toxic. Eu eram singură acasă, plângând.

Omul nostru, de fapt, înainte să plece de acasă, a căutat pe Tinder ținte la care să se ducă, după ce mă părăsește. A stat pasager la ele, după care a decis să se întoarcă la mine acasă. Apoi s-a întors și m-a cerut de soție”, a spus Marilu Dobrescu, pe TikTok.

ADVERTISEMENT
Tags: