Life

Marina Almășan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit fosta soție a lui Victor Socaciu

Momente dureroase pentru Marina Almășan. Fosta soție a lui Victor Socaciu a ajuns de urgență la spital unde a primit un diagnostic cumplit.
18.10.2022 | 23:22
Marina Almasan a ajuns de urgenta la spital Ce a patit fosta sotie a lui Victor Socaciu
Marina Almășan a ajuns pe mâna medicilor. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marina Almășan trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Aceasta a ajuns de urgență la spital, iar ce i-au spus medicii nu a fost tocmai plăcut pentru ea.

Marina Almășan a ajuns pe mâna medicilor

Fosta soție a lui Victor Socaciu s-a vindecat recent de COVID și credea că nu mai e loc de probleme. Asta până acum, când Marina Almășan a ajuns la spital. Deși credea că este vorba despre o entorsă, se pare că osul de la gleznă era rupt.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune însă că totul se datorează unui mare ghinion, iar de aici s-au întâmplat toate. Marina Almășan își uitase telefonul acasă și se gândea să nu se mai întoarcă, însă nu prea avea ce să facă.

Drept urmare, vedeta s-a întors din drum. Problema a apărut după ce aceasta și-a luat telefonul și a început să stea cu ochii în el. La o simplă denivelare, Marină Almășan a călcat strâmb.

ADVERTISEMENT

”În ziua în care mi-am rupt piciorul, m-am întors din drum. Chiar mă gândeam atunci, pentru că sunt oarecum superstițioasă, am o așa tensiune când îmi taie calea o pisică neagră, de exemplu, îmi zic că poate poartă ghinion.

Așa mi-am spus și atunci când m-am întors din drum, că-mi uitasem telefonul acasă.(…) Am călcat strâmb pe stradă, pe un drum denivelat, eram cu nasul în telefon, am o entorsă, dar mi s-a fisurat și osul gleznei”, a declarat Marina Almășan, pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Victor Socaciu trebuie să stea cu piciorul în ghips

Deși spera că va scăpa doar cu un bandaj simplu, în momentul în care a ajuns la spital, fosta soție a lui Victor Socaciu a avut parte de o surpriză neplăcută.

Avea dureri destul de mari, glezna era umflată și nici nu mai putea merge. După mai multe investigații, medicii i-au dat și ei o veste proastă. Marina Almășan este nevoită să stea cu piciorul gips o lună de zile pentru a-și putea reveni.

ADVERTISEMENT

”Se umflase glezna, nu mai puteam merge. Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips”, a mai spus fosta soție a lui Victor Socaciu, pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT