Life

Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu, din nou la cuțite după ce s-a împărțit averea artistului: „Va ajunge să se înece cu propriul venin”

Marian Almășan și văduva lui Victor Socaciu au reaprins scandalul după ce piesele artistului au fost împărțite între moștenitori.
24.09.2023 | 10:58
Marina Almasan si vaduva lui Victor Socaciu din nou la cutite dupa ce sa impartit averea artistului Va ajunge sa se inece cu propriul venin
Marina Almășan și vaduva lui Victor Socaciu, schimb acid de replici. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici la doi ani de la moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan  și Brândușa Simion, ultimele sale soții, nu au ajuns la o înțelegere. Scandalul dintre ele s-a reaprins recent, după ce averea cea mai de preț a artistului a fost împărțită între moștenitori.

Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu, schimb acid de replici

Au trecut doi ani de când Victor Socaciu s-a stins din viață, dar ultimele sale soții nu reușesc să ajungă nici acum la o înțelegere. Și-au adus una alteia acuzații dure în toată această perioadă, iar războiul e departe de a se încheia.

ADVERTISEMENT

De curând, averea cea mai de preț a artistului, piesele sale, a fost împărțită în mod egal între cei patru moștenitori: Brândușa Simion și cei trei copii ai lui Victor Socaciu. Iar văduva regretatului muzician a oferit un interviu în care nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa Marinei Almășan.

Brândușa Simion a afirmat că vedeta de televiziune ar blufa atunci când spune că anumite melodii i-au fost dedicat ei și a numit-o „femeie fără scrupule”. „În ceea ce privește faptul că piesele au fost împărțite între cei 4 moștenitori, este adevărat, dar au fost împărțite în mod egal și legal, câte 71 a primit fiecare, din cele 284, conform actului notarial, pe care pot să vi-l atașez.

ADVERTISEMENT

Pentru că eu nu obișnuiesc să spun basme. Singura piesă de dragoste, pe care a primit-o fiul Marinei Almășan, a fost „Lângă inimă îmi stai”, scrisă în anul 1997, pe versurile lui Dan Verona. Acum, dacă domnul Dan Verona a dedicat-o Marinei Almașan ar trebui să-l întrebați.

Eu una însă nu cred. Dar, dacă aveți curiozitatea să descoperiți adevărul, o să vedeți că această persoană, lipsită fiind de scrupule, a mai afirmat și despre alte cântece de dragoste că i-ar fi fost dedicate, cum ar fi Ceasul iubirii sau Când tu taci”, a declarat văduva lui Victor Socaciu pentru impact.ro. 

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la TVR a luat foc

La auzul declarațiilor, Marian Almășan a răbufnit și i-a dat o replică acidă Brândușei. Vedeta a afirmat că văduva artistului încearcă cu disperare să se agațe de numele lui pentru a rămâne în lumina reflectoarelor.

Mai mult de atât, a acuzat-o că este vinovată de înrăutățirea stării de sănătate a lui Victor Socaciu și a avertizat-o că dacă nu se va opri din a vorbi despre ea, și-ar putea cheltui toți banii obținuți până acum pe procese.

ADVERTISEMENT

„Cred că, în curând, ‘văduva neagră’ va ajunge să se înece cu propriul venin. Eu sunt capabilă să înțeleg disperarea cu care se agață în continuare de numele lui Victor. O face pentru a supraviețui anonimatului în care s-a reîntors după ce a rămas fără el – cel, în familia căruia s-a vârât cu nesimțire.

Asta este, de fapt, adevărata ‘lipsă de scrupule’, la care se referă în acel interviu abject. Felul în care a distrus o familie, pentru a ajunge, în final, să-l distrugă și pe sărmanul om.(…)  Mai bine să-și amintească ‘madam preoteasa’ de sălile obscure prin care l-a purtat pe Victor în ultimii săi ani de viață. Pe timp de pandemie, pentru a face bani pe spinarea lui, grăbindu-i astfel sfârșitul! 

 Eu îi înțeleg frustrările, răutățile (care i se citesc și pe chip). Însă până la a face acuzații gratuite, de genul celor că mi-aș fi autodedicat melodii ce nu-mi fuseseră compuse, e cale lungă. Dacă e decisă s-o parcurgă în continuare, s-ar putea ca banii câștigați pe casa de la Cornu să-i dea pe procese. Se pare că, deși știu că mi-a citit cartea din scoarță-n scoarță, nu a făcut-o cu prea mare atenție”, a declarat Marina Almășan pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT