Life

Marina Almășan, ”victimă” în show-ul Rivalii. Și-a rupt piciorul și a cheltuit enorm pentru a se ține pe picioare la TVR: „A ieșit beton”

Marina Almășan a făcut sacrificii serioase pentru emisiunea Rivalii, vedeta TVR ajungând, la filmări, cu piciorul în gips chiar dacă asta a însemnat cheltuieli uriașe.
27.10.2022 | 10:46
Marina Almasan victima in showul Rivalii Sia rupt piciorul si a cheltuit enorm pentru a se tine pe picioare la TVR A iesit beton
Marina Almășan, cu piciorul în ghips la Rivalii. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Începând cu luna octombrie, Marina Almășan a (re)venit în fața publicului TVR, dar cu un nou format. Este vorba despre Rivalii, o emisiune unde se prezintă conflictul constant dintre generații. Ghinionul, după cum chiar ea s-a exprimat, a făcut să treacă printr-un accident banal, în urma căruia și-a rupt glezna, dar vedeta nu a luat pauză de la muncă. În exclusivitate pentru FANATIK, a dezvăluit că și-a achiziționat o orteză sofisticată și scumpă, care a ajutat-o să se prezinte impecabil în fața camerei.

Marina Almășan, cu piciorul în ghips la Rivalii. Cât a plătit vedeta TVR 2 pentru o orteză

Din 9 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 15, românii pot urmări pe TVR 2 emisiunea Rivalii, realizată de Marina Almășan. Formatul aduce în fața telespectatorilor o problemă actuală, războiul dintre generații. Din toate timpurile, cei tineri și cei mai trecuți prin viață au dus luptele lor.

ADVERTISEMENT

Emisiunea își propune să scoată în față aceste probleme, iar mecanismul este unul simplu. În fiecare ediție, un reprezentat din fiecare tabără, fie ea cea a tinerilor sau a vârstnicilor, trebuie să treacă diferite probe, supravegheat, bineînțeles, de un juriu. Acesta este format din: actriţa Emilia Popescu, solistul Dan Helciug şi psihologul Eduard Puiu.

Marina Almășan a pornit la drum cu mult entuziasm, dar ghinionul, după cum chiar ea a susținut, a făcut să se împiedice. Nu metaforic, căci vedeta TVR, atentă la telefonul după care se întorsese din drum, a călcat strâmb și și-a rupt glezna. 

ADVERTISEMENT

Marina Almășan a dansat cu piciorul în ghips la filmările emisiunii ce va fi difuzată curând

Acum, fosta soție a lui Victor Socaciu este nevoită să stea cu piciorul în gips timp de o lună. Totuși, cum nu-și poate lăsa emisiunea de izbeliște, dar nici nu se poate afișa oricum în fața publicului, căci trebuie să facă față „estetic” prezenței pe sticlă, Marina Almășan și-a achiziționat o orteză sofisticată, asemănătoare unui clăpar de schi, care să o ajute să facă față și să stea în picioare.

Prezentatoarea a investit, însă, o mică avere în orteza cu pricina, nu mai puțin de 750 de lei, o sumă destul de mare dacă luam în calcul cât este salariul minim pe economie în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Prima emisiune filmată cu noul „accesoriu” va fi difuzată sâmbătă, 29 octombrie 2022. În cadrul acestei ediții, rivali sunt actorul Ion Haiduc și mai tânărul său confrate, Ștefan Iancu, protagonistul serialului Vlad.

„Seara nu-mi mai simțeam piciorul, dar emisiunea a ieșit beton”

Marina Almășan nu s-a dat în lături de la nimic, a dansat, s-a distrat, dar seara a tras ponoasele. Îndrăgita prezentatoare a fost nevoită să stea ore întregi cu piciorul ridicat, ca acesta să se dezumfle.

ADVERTISEMENT

„După cum a remarcat și juratul nostru, Dan Helciug, se pare că eu sunt, de fapt, prima ‘victimă’ a conflictului între generații, care reprezintă subiectul emisiunii Rivalii! De altfel, piciorul meu ‘în gips’, de fapt, în orteză, a fost ținta unor numeroase glume, făcute în emisiune!

Mai mult, pentru a demonstra că nimic nu-mi stă în cale, când e vorba de profesia pe care o iubesc atât de mult, am și dansat, în emisiune!

E adevărat că seara, ajunsă șontâc-șontâc acasă, nu-mi mai simțeam piciorul de durere și a trebuit să stau ore-n șir cu el în sus, ca să mi se dezumfle! Dar emisiunea a ieșit beton!”, a declarat Marina Almășan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT