Life

“Mama a plecat, tata a pierit sub ochii mei”. Povestea tulburătoare a fetiței care i-a făcut să lăcrimeze pe jurații Românii au talent

Marina are 11 ani și o poveste de viață tulburătoare. Mama a părăsit-o și, la vârsta de doar 9 ani, a fost nevoită să-și îngrijească tatăl imobilizat la pat.
11.03.2022 | 22:21
Mama a plecat tata a pierit sub ochii mei Povestea tulburatoare a fetitei care ia facut sa lacrimeze pe juratii Romanii au talent
Marina are o poveste de viață tulburătoare. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Marina are doar 11 ani, dar o poveste de viață cutremurătoare. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică în prezența mamei, însă femeia a părăsit-o când avea 5 ani, iar ea a fost nevoită să-și îngrijească tatăl paralizat până când acesta a decedat.

Povestea de viață a Marinei i-a făcut pe jurații Românii au talent să lăcrimeze

Marina este din Galați și a participat la Românii au talent pentru a-și demonstra pasiunea pentru muzică. A descoperit că îi place să cânte atunci când era mică și făcea curat în casă alături de mama sa. În timp ce tatăl Marinei era imobilizat la pat, femeia i-a părăsit.

ADVERTISEMENT

„În acea perioadă tatăl meu era la pat și nu mai putea face mai nimic. După ce mama a plecat, a trebuit să am eu grijă de tata, fratele ducându-se să câștige bani pentru mâncare. M-am descurcat cum am putut.

Am încercat să am grijă de el, să nu îl neglijez. Mai mult de atât nu am putut face la vârsta de 9 ani. A pierit sub ochii mei.”, a povestit fetița.

ADVERTISEMENT

Mama Marinei s-a recăsătorit cu vecinul lor. Concurenta de la Românii au talent crede că a luat această decizie pentru că și-a dorit o situație financiară mai bună. S-au revăzut de câteva ori, dar nu țin legătura și nu a mers la înmormântarea fostului soț.

După ce tatăl ei a decedat, Marina a fost adoptată de o mătușă, căreia îi mulțumește pentru grija și sprijinul pe care i-l acordă. La sfârșitul prestației de la Românii au talent, a spus că cea mai mare dorință a ei este să fie iubită.

ADVERTISEMENT

Andra: „E greu”

Marina a interpretat piesa „Dragostea nu se stinge” a cântăreței Mira. A avut mari emoții, dar nu au lăsat-o să o copleșească. Cu toate că i-au mărturisit că mai are de lucrat, jurații au încurajat-o să continue pe drumul muzicii și să lupte pentru visele sale.

Mihai Bobonete a admirat-o pentru curaj, iar după ce Dragoș Bucur i-a auzit dorința, a asigurat-o că mulți oameni o vor iubi și admira pentru vocea sa.

ADVERTISEMENT

„Mă impresionează foarte mult când vin concurenți care spun că-și doresc că vor să fie iubiți. E greu, dar așa e, fără iubire nu putem să trăim și unii poate nu au parte de atâta iubire pe cât ar merita.”, a spus Andra. 

ADVERTISEMENT