Life

Mario Fresh a reacționat după ce a fost surprins dansând cu o brunetă. S-a despărțit de Alexia Eram?

Mario Fresh a reacționat după ce a fost surprins dansând cu o brunetă. În ultima vreme au apărut zvonuri cum că artistul s-ar fi despărțit de Alexia Eram.
24.08.2021 | 12:37
Mario Fresh a reactionat dupa ce a fost surprins dansand cu o bruneta Sa despartit de Alexia Eram
Mario Fresh a reacționat după ce a fost surprins dansând cu o brunetă. S-a despărțit de Alexia Eram? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a reacționat după ce a fost surprins dansând alături de o brunetă misterioasă. În ultima perioadă, zvonurile potrivit cărora el și Alexia Eram nu ar mai forma un cuplu au fost tot mai multe.

Fiica Andreei Esca a fost prezentă la ziua artistului, însă nu s-au fotografiat împreună. După ce au apărut imagini cu Mario Fresh dansând cu fata respectivă, cântărețul a postat un mesaj pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh a reacționat după ce a fost surprins dansând cu o brunetă

Mario Fresh a reacționat după ce a fost surprins dansând cu o altă fată. Cei doi se aflau în club, iar filmarea a apărut zilele trecute pe rețelele sociale.

Filmarea a fost postată în contextul în care există zvonuri cum ă Mario Fresh și Alexia Eram nu mai sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre ei nu a făcut declarații cu privire la acest subiect. Fanii speră ca cei doi să formeze în continuare un cuplu, iar despărțirea să fie doar un zvon.

După ce au apărut imagini cu el dansând cu tânăra respectivă în club, Mario Fresh a postat un mesaj u subînțeles pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

„Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”, a fost textul distribuit de îndrăgitul artist.

Mario Fresh
Mario Fresh, prima reacție după ce a fost surprins dansând cu o fată. Sursa foto: Instagram

S-au despărțit Alexia Eram și Mario Fresh?

Fanii Alexiei Eram și ai lui Mario Fresh se întreabă dacă cei doi mai formează un cuplu. După ce au apărut numeroase zvonuri cum să s-ar fi despărțit, cei doi nu au declarat nimic cu privire la relația lor.

ADVERTISEMENT

La ziua de naștere a lui Mario Fresh, Alexia Eram a fost prezentă, însă nu a postat fotografii alături de cântăreț. Cei doi au fost surprinși dansând unul lângă celălalt, însă la distanță.

Nici pe conturile lor de socializare nu au mai apărut imagini în care pozează ca un cuplu, așa că internauții vor să afle care este starea relației lor.

La un moment dat, artistul a mărturisit că el și Alexia au planuri de viitor și vor să-și întemeieze o familie, la un moment dat.

„Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri.

Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, spunea cântărețul cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT