Life

Mario Joy, decizie dificilă după nuntă! De ce nu își duce soția în luna de miere: “Să aștepte!”

Mario Joy, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români la nivel mondial, s-a căsătorit zilele trecute cu frumoasa Mădălina, dar nu o duce în luna de miere.
02.08.2022 | 17:45
Mario Joy decizie dificila dupa nunta De ce nu isi duce sotia in luna de miere Sa astepte
Mario Joy și Mădălina s-au căsătorit și religios, dar nu pleacă în luna de miere / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul Mario Joy, compozitorul și interpretul hit-ului California, a decis ca, alături de Mădălina, femeia pe care o iubește de ani buni deja, să meargă la altar și să își facă jurămintele de căsnicie în fața lui Dumnezeu. Ce doi s-au căsătorit, discret, sâmbătă, 30 iulie 2022, iar după ce și-au făcut jurămintele au petrecut, alături de apropiați, toată noaptea.

Mario Joy și Mădălina s-au căsătorit, dar nu merg în luna de miere

Mario Joy, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, a dus-o la altar pe Mădălina, femeia pe care o iubește de ani buni deja și alături de care formează, oficial, o familie încă de anul trecut. Cei doi, în prezența a doar câtorva apropiați, și-au făcut jurămintele în fața lui Dumnezeu la o biserică la care merg, de ceva vreme, amândoi, și unde le este și duhovnicul.

ADVERTISEMENT

”La biserică am ales să mergem acolo unde avem și duhovnicul, am vrut să fie ceva de suflet, fără opulență, că oricum nu sunt eu stilul ăsta. În fața lui Dumnezeu trebuie să fii modest”, ne-a spus Mario Joy, în exclusivitate.

Chiar dacă obiceiul este ca după nuntă fericitul cuplu să meargă în luna de miere, Mario Joy și soția lui, Mădălina, ”vor sări” peste acest moment. Nu că nu și-ar fi dorit, ci pentru că au alte obligații, așa cum a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, celebrul artist.

ADVERTISEMENT

”Luna de miere trebuie să mai aștepte. Eu trebuie să merg la niște concerte în Bulgaria, se stabilesc acum pentru începutul acestei luni. Nu aveam cum să mergem, sunt totuși alte obligații. Vom merge, probabil, dar atunci când vom găsi, amândoi, suficient timp liber pentru a ne relaxa așa cum trebuie”, ne-a mai spus Mario Joy.

Mario Joy și Mădălina se iubesc de mai bine de nouă ani și s-au căsătorit civil pe 8 mai 2021. Culmea, și atunci amâna luna de miere. ”Nu vom merge nici în luna de miere, avem de lucrat la niște proiecte, eu sunt prins cu două melodii pe care le voi lansa în curând și pentru care voi filma și clipurile de rigoare”, spunea el, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mario Joy și Mădălina vor un copil, după nuntă: ”Vreau o fetiță”

După cununia religioasă, Mario Joy, alături de amicii lor, au mers la un restaurant de lux unde au avut parte de o petrecere de pomină. ”Nunta a fost ceva deosebit, a fost o petrecere reușită. Petrecerea a fost altceva, nu pe opulență, dar am făcut tot ce s-a putut ca cei vreo 130 de invitați să se simtă bine”, spune, pentru FANATIK, Mario Joy.

Mai mult, artistul a ținut ca până în ziua nunții să nu vadă rochia pe care a purtat-o soția lui. Chiar dacă, recunoaște el, a costat o mică avere. ”Rochia de mireasă am văzut-o doar la hotel, înainte de eveniment. A fost o creație Loulou, a costat destul de mult, dar, deh!, odată se mărită! (râde, n. red.). Merita, clar, mi-a plăcut, a fost impresionantă”, a mai precizat cântărețul.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, ne-a mărturisit artistul, acum, că au făcut și cununia religioasă, Mario Joy și Mădălina își doresc să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului și, desigur, să aibă copii împreună.

”Ne dorim copil, dar va apărea când o vrea Dumnezeu. Noi îl așteptăm, clar. Eu vreau o fetiță, și ea vrea fetiță, dar dacă semăn cu tata… Că și el voia fetiță și s-a ales cu patru băieți (râde, n. red.). Poate eu voi fi mai norocos. Dar, ce va fi, va fi și important este ca bebelușul să fie sănătos”, a mai spus, pentru FANATIK, Mario Joy.

Mario Joy a trecut printr-o încercare grea înainte de nuntă

Acum ceva vreme, Mario Joy a fost în postura să afle că suferă de o boală care face ravagii la nivel mondial. Suferea de diabet, iar artistul se simțea din ce în ce mai rău. După nenumărate vizite la medici și analize complexe, artistului i-a fost stabilit un tratament strict.

După ce diabetul a început să fie ținut sub control – Mario Joy făcând eforturi deosebite pentru a ține dieta necesară și a avea un stil de viață cât mai sănătos – artistul a și compus o piesă, Time, inspirată de problemele pe care le-a avut și pe care a reușit, într-un final, să le depășească.

Acum, după nuntă, Mario Joy mai are o singură dorință: să nu mai treacă prin încercările bolii. ”Tot ce îmi doresc este să fim sănătoși. Fără sănătate nu ai nimic… Iar eu știu foarte bine asta, sunt pățit, am experimentat ce înseamnă să nu fii bine.

În rest, lucrurile se fac, banii vin, banii pleacă. Și e important să fii înconjurat de oameni frumoși”, a mai spus, pentru FANATIK, Mario Joy.

Mario Joy, procese pe bani grei cu fostul impresar

Mario Joy și Otilia Bilionera au împărțit, ani la rândul, același impresar. Amândoi au renunțat la serviciile lui Ionuț Bejinariu în același moment, din același motiv: banii. În exclusivitate pentru FANATIK, Mario Joy povestea că fostul impresar trebuie să îi dea sume mari de bani pentru perioada în care au lucrat împreună.

”Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi. (…)

Normal că ne judecăm pentru banii aceștia, noi nu am câștigat mai nimic în comparație cu fostul impresar”, ne spunea, Mario Joy.

ADVERTISEMENT
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția