Life

Nuntă secretă în showbiz! Un burlac celebru s-a însurat! ”Era cazul să fac pasul”

10.05.2021 | 14:02
Nunta secreta in showbiz Un burlac celebru sa insurat Era cazul sa fac pasul
Mario Joy si Madalina s-au casatorit dupa 8 ani de relatie Sursa foto: Mario Joy Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, Mario Joy, s-a căsătorit în mare secret cu femeia pe care o iubește de mai bine de opt ani, cununia civilă având loc în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

După 8 ani de relație, Mario Joy a decis să se căsătorească cu Mădălina, femeia care o iubește de atât amar de vreme, cununia civilă a celor doi fiind făcut, în weekend, în mare secret.

ADVERTISEMENT

Mario Joy s-a căsătorit cu femeia pe care o iubește de 8 ani

”Pe 8 mai am împlinit 8 ani de relație și am decis să nă căsătorim, era cazul să fac pasul”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Mario Joy, cântărețul al cărui nume real este Marius Necula.

Mai mult, ne-a dezvăluit autorul hitului ”California”, melodie care a fost pe coloana sonoră a filmului ”Fast and Furious”, deja se fac pregătirile pentru nuntă, una care se dorește fabuloasă.

ADVERTISEMENT

”Anul viitor vom face și nunta, voiam să o facem încă de anul trecut, dar, din cauza pandemiei, toate planurile au fost anulate. Vom face o nuntă mare, vom avea mulți invitați, dar acum nu se poate așa cum ne doream noi. Așa că ne-am mulțumit cu cununia civilă, am făcut-o însoțiți de câțiva prieteni”, ne-a explicat Mario Joy.

Mario Joy și soția lui au vorbit despre copii

Evident, atât Mario Joy, cât și soția lui, Mădălina, au discutat despre copiii pe care îi doresc. ”Nu este momentul acum pentru copil, dar, dacă va fi să fie, îl așteptăm cu drag. Nu e însă programat, dar ne dorim, chiar dacă nu chiar acum”, a mai spus, pentru FANATIK, Mario Joy.

ADVERTISEMENT
Mario Joy si Madalina
Mario Joy si Madalina se iubesc de 8 ani si s-au casatorit in secret Sursa foto: Mario Joy

Decizia de a se căsători în mare secret a venit după ce au discutat despre eveniment. ”Am simțit amândoi că e cazul să facem cununia, dar nu am avut mulți invitați. Momentan nu vom merge nici în luna de miere, avem de lucrat la niște proiecte, eu sunt prins cu două melodii pe care le voi lansa în curând și pentru care voi filma și clipurile de rigoare”, a mai spus, pentru FANATIK, Mario Joy.

Mario Joy se iubește cu soția lui de când era necunoscut

Cariera, una care este de invidiat, pe care Mario Joy a reușit să și-o construiască nu i-a schimbat deloc viața personală chiar dacă, de-a lungul timpului, a devenit o ”țintă” pentru domnișoarele în căutarea celebrității.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul care a ajuns la Hollywood cu unul dintre hiturile sale se iubește cu Mădălina, frumoasa lui soție, de opt ani, încă de pe când era în căutarea gloriei.

Mario Joy s-a certat cu impresarul

După ce, ani la rândul, a colaborat cu un impresar cunoscut în lumea showbiz-ului, Mario Joy a decis să își încerce norocul în lumea muzicii de unul singur, cu atât mai mult cu cât hiturile care l-au făcut celebru au fost compuse și interpretate de el.

”E vorba și de bani, am informații și chiar și dovezi că nu a fost totul ok”, spunea Mario Joy după cearta cu impresarul său.

ADVERTISEMENT
Tags: