Sport

Mărire de salariu pentru un jucător de la FCSB: „Ne place de el!”

Un fotbalist de la FCSB primește vești bune de la Mihai Stoica, cantonamentul din Olanda al echipei fiind cel în care s-a evidențiat, motiv pentru care i se va mări salariul.
08.07.2023 | 09:41
Marire de salariu pentru un jucator de la FCSB Ne place de el
Mărire de salariu pentru un jucător de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Mihai Lixandru, mijlocașul defensiv al „roș-albaștrilor”, care a fost împrumutat în ultimul sezon la CS Mioveni și care a evoluat și la Campionatul European de Tineret pentru România U21.

Mărire de salariu pentru un jucător de la FCSB

Mihai Lixandru a primit vești bune de la Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului dezvăluind că mijlocașului i se va prelungi înțelegerea și că i se va mări și salariul: „Meciurile au fost bune, primul a fost prea lung. Am băgat copiii, chiar nu interesează pe nimeni rezultatele în meciurile astea.

ADVERTISEMENT

M-aș fi așteptat puțin mai mult de la copii. M-a impresionat în schimb Gogescu, în august face 18 ani și joacă închizător. De-aia a și venit, de la Pinti până la ultimul om din staff toată lumea îl remarcase la meciurile echipei de tineret”.

„Restul încă sunt mici, au 16 ani, ne-am pripit când am spus că pot să joace alături de prima echipă. Problema lui Gogescu e că îl avem pe Șut, Lixandru, Djokovic, Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

„Lixandru ne place, mai are 2 ani contract, dar îi vom prelungi înțelegerea și va avea parte și de o mărire de salariu. Noi o să lăsăm jucători să meargă doar pe poziția pe care joacă ei!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Djokovic și Băluță sunt doi jucători care ne vor ajuta mult!”

„Djokovic și Băluță sunt doi jucători care ne vor ajuta mult. Știe foarte bine Djokovic să se poziționeze ca să nu cumva să fim surprinși. Băluță poate juca orice, îmi plac amândoi mult și amândoi pot juca pe mai multe poziții.

ADVERTISEMENT

Nu mai pot eu de ce ștampile se pun! Momentan îi văd calitățile fizice, el nici n-ar fi trebuit să joace cu PAOK, nici nu știe pe cineva. Îl știe doar pe Șut, pe care crede că îl cheamă Șuta”, a continuat Mihai Stoica.

„Băieții l-au ajutat, Haruț stătea lângă el. Trebuie să mai știi și engleză. Și noi avem o problemă că nu toți jucătorii vorbesc engleză, dar sunt obligați să învețe că e bine pentru ei. La Ngezana e problema de adaptare, nu se pune problema ca el să înceapă”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

Tags: