Life

Mărirea și decăderea unei vedete TV! Pe vremuri, Mircea Solcanu era celebru, acum e executat silit

Mircea Solcanu era, în urmă cu puțin ani, unul dintre cei mai vizibili prezentatori tv, iar succesul lui, uriaș, s-a transformat, brusc într-o situație cât se poate de dificilă pentru vedeta de la Acasă TV.
26.07.2021 | 12:05
Marirea si decaderea unei vedete TV Pe vremuri Mircea Solcanu era celebru acum e executat silit
Mircea Solcanu, la un pas sa fie executat silit pentru ca nu si-a platit curentul Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu ceva ani în urmă, Mircea Solcanu era cea mai importantă vedetă a postului Acasă TV, prezentatorul principalei misiuni al acestuia – Poveștiri de noapte – și se bucura de un succes nebun în lumea mondenă. Acum însă, totul pare să fie doar o amintire a vremurilor bine pentru Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu, mari probleme cu banii

De curând, Mircea Solcanu s-a văzut pus într-o situație dificilă. Mai exact, o situație financiară din care are doar de suferit, fosta vedetă TV ajungând, pare-se, la fundul sacului.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Mircea Solcanu a ajuns pârât într-un diferend juridic pe care îl are cu unul dintre furnizorii de energie electrică din România, cele două părți fiind implicate într-un proces la Judecătoria Constanța, orașul în care s-a retras fostul prezentator TV.

Mai mult, pare-se, o sentință în procesul în care Mircea Solcanu este implicat este primul pas spre un al doilea, unul în care vedeta să fie executată silit, conform legii civile din România, cererea de valoare redusă depusă de distribuitorul de energie eletrică împotriva starului TV fiind, la soluționare, executorie.

ADVERTISEMENT

Ce sumă are de plată Mircea Solcanu

Conform informațiilor FANATIK, datoria lui Mircea Solcanu nu este una colosală, ba chiar, pentru o vedetă cu succesul pe care l-a avut prezentatorul TV ar putea părea cam mică.

Astfel, susțin informațiile noastre, furnizorul de energie electrică cu care se judecă Mircea Solcanu a făcut pasul legal împotriva fotului prezentator TV după ce, timp de trei luni, a ”uitat” să plătească taxele datorate. E adevărat, ne-au precizat sursele noastre, nu este pe pentru prima oară când Mircea Solcanu ar fi ”uitat” de datoriile pe care le are cu privire la curentul electric.

ADVERTISEMENT
Mircea Solcanu
Mircea Solcanu a ajuns la proces din cauza neplatilor repetate Sursa foto: Captura portal.just.ro

Așa că, spun sursele noastre, datoria actuală a lui Mircea Solcanu nu depășește câteva sute de euro, bani la care se adaugă, probabil, și penalități financiare.

Ce pățește Mircea Solcanu dacă pierde procesul

Conform contractului în baza căruia este judecat procesul lui Mircea Solcanu, în cazul în care Tribunalul Constanța decide ca vedeta să fie executată silit, fostul prezentator TV nu doar că rămâne fără banii pe care i-ar datora, ci și fără curent electric.

ADVERTISEMENT
Mircea Solcanu
Mircea Solcanu, greu de recunoscut in fotografiile recente fata de momentele in care facea furori pe micul ecran Sursa foto: Instagram

Iar dacă vrea să aibă din nou energie electrică, Mircea Solcanu, după ce își va plăti datoriile, va fi nevoit să plătească și o taxă – deloc neglijabilă, având în vedere situația sa – pentru reconectare.

Mircea Solcanu a fost dat afară din televiziune din cauza unor comentarii dubioase

Cunoscut ca o vedetă atipică, Mircea Solcanu a zburat de la Acasă TV după ce, în urmă cu opt ani a avut o ieșire violentă la adresa familiei lui Ionuț Anghel, copilul sfâșiat de câini într-un parc din București.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, spunea, pe atunci, din postura de prezentator TV, Mirca Solcanu.

Ieșirea lui, taxată, la respectivul moment de toată România, i-a adus și o ”demisie” de la Acasă TV, prezentatorul tv plătind cu locul de muncă ieșirea dură la adresa unei familii care trecea printr-o dramă cumplită.

Mircea Solcanu, grave probleme de sănătate

Înainte de a fi concediat de Acasă TV, Mircea Solcanu a trecut prin momente cât se poate de dificile, el fiind diagnosticat cu un cancer, motiv pentru care a trecut printr-o dificilă operație de extirpare a tumorii de pe creier.

Vindecat, pentru câteva luni s-a întors în televiziune, el fiind concediat la doar câteva luni de la drama prin care a trecut.

Schimbat complet ca look și retras la Constanța, Mircea Solcanu s-a dedicat pasiunii sale, actoria, devenind student La Facultatea de Arte din orașul de la malul mării și s-a implicat în diverse acțiuni de voluntariat cu privire la drepturile animalelor.

ADVERTISEMENT