Life

Marisa Paloma, datorii uriașe în numele afacerii sale! Câți bani învârte fosta câștigătoare Bravo, ai stil

Marisa Paloma a devenit o afaceristă de renume în ultimul an, însă business-ul ei e susținut și de datorii deloc de neglijat. Câți bani câștigă vedeta cu afacerile sale?
18.07.2022 | 14:31
Marisa Paloma datorii uriase in numele afacerii sale Cati bani invarte fosta castigatoare Bravo ai stil
Marisa Paloma, femeie de afaceri și creatoare de haine
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma s-a lansat în afaceri după ce a câștigat al doilea sezon Bravo, ai stil! Vedeta rulează o cifră destul de consistentă și un profit în creștere, cel puțin dacă aruncăm o privire pe rezultatele obținute în anul 2021, al doilea an pandemic. Și datoriile brunetei sunt la fel de mari, însă!

Marisa Paloma, datorii de peste 1.400.000 de lei

Frumoasa olteancă se bucură de succes profesional, după ce a început să investească banii pe care i-a câștigat la Kanal D, și nu numai, în proiectele sale de suflet.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma rulează afaceri în industria frumuseții, dar creează și piese vestimentare, fiind la bază designer cu acte-n regulă.

Compania Marisa Paloma Design, înființată la Slatina în 2018, este pe creștere, cel puțin raportat la anul 2021. Potrivit informațiilor consultate de FANATIK, influencerița are un profit în creștere cu 98% în 2021 față de anul 2020. Cifra de afaceri este și ea mai mare față de primul an de pandemie.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat și faptul că Marisa Paloma a contractat și un credit pentru afacerile de care se ocupă sub compania-mamă MP Design. Aceasta mai are un Beauty Studio pentru care nu figurează cu rapoarte depuse la ANAF.

Conform bilanțului depus la ANAF, firma Marisei a înregistrat un profit net de 446.000 de lei în 2021, cu 222.000 lei în plus față de cel din 2020, atunci când s-a apucat serios de treabă.

ADVERTISEMENT

La capitolul datorii, lucrurile nu arată tocmai roz! Pentru anul 2021, aceasta a raportat la ANAF că firma ei are datorii de 1.427.000 lei,. Suma e una astronomică față de 2020, când avea 156.000 lei de dat la bănci.

Marisa Paloma, profit consistent, datorii și mai consistente

A început să producă bani în 2019, deși a înregistrat firma în 2018

Chiar dacă firma a fost înregistrată la Slatina în anul 2018, Marisa a început să producă primii bani abia din 2019. În primul an de activitate, până să își deschidă salonul de înfrumusețare, câștigătoarea Bravo, ai stil avea un profit de doar 40.000 de lei pe an și o cifră de afaceri de puțin peste 47.000.

ADVERTISEMENT

În euro, Marisa are, așadar, un profit net de peste 90.000 și datorii cumulate pe anul 2021 de 288.000. Creatoarea de modă se mândrește, însă, cu business-ul ei, despre care postează destul de des pe rețelele de socializare.

A reușit, de altfel, să își crească din banii pe care i-a făcut și numărul de angajați de la 3 la 6, conform datelor disponibile pentru anul 2021.

Marisa a devenit cunoscută datorită show-ului Bravo, ai stil

Marisa Paloma a devenit cunoscută publicului larg în anul 2017. Este anul în care a participat în cel de-al doilea sezon al concursului Bravo, ai stil.

În vara lui 2017, Marisa a câștigat respectiva ediție confruntându-se în marea finală cu Adela Tecuceanu, devenită și ea influenceriță după terminarea show-ului.

Marisa Paloma a lucrat pentru o scurtă perioadă ca reporteriță pentru emisiunea Wowbiz. Apoi a devenit una din cele mai prezente figuri în platourile de televiziune de la alte canale. A mai participat și în sezonul All Stars al emisiunii de la Kanal D, pe care nu a mai reușit să-l câștige.

Marisa și-a botezat de curând fetița, pe Iris Nicole. Evenimentul a fost unul fastuos. La petrecere au participat câteva vedete destul de cunoscute precum Emily Burghelea, o altă celebritate din universul Bravo, ai stil, dar și prezentatoarea tv Anca Sînă-Serea.

ADVERTISEMENT