Life

Marisa Paloma, imagini cu burtica de gravidă. Cum arată acum câștigătoarea de la Bravo, ai stil

Marisa Paloma nu mai ține deloc sarcina secretă și postează tot mai des imagini cu cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei.
07.08.2021 | 17:11
Marisa Paloma imagini cu burtica de gravida Cum arata acum castigatoarea de la Bravo ai stil
Marisa Paloma, imagini cu burtica de gravidă. Cum arată acum câștigătoarea de la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea concursului „Bravo, ai stil!” a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să devină mamă alături de logodnicul ei, Liviu Stanciu, și iată că visul i s-a îndeplinit. Recent, a confirmat că va aduce pe lume un copil.

Fosta concurentă de la Kanal D a ascuns o vreme sarcina, dar de când burtica a crescut suficient de mult nu mai reușește și foarte bine face pentru că fanii sunt extrem de încântați să o vadă însărcinată.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care Marisa Paloma a publicat mai multe imagini cu burtica de gravidă, direct din vacanța din Santorini. Frumoasa vedetă se menține în formă și este foarte activă.

Marisa Paloma, mai fericită ca oricând. Cum arată câștigătoarea de la Bravo, ai stil de când este însărcinată

Frumoasa brunetă nu a luat prea multe kilograme în greutate de când a aflat că va fi mamă, Marisa Paloma precizând că abia de acum încolo o așteaptă cea mai bună parte a vieții sale.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit în familie!!! Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla.

Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună! Viața ne-a testat în atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni.

ADVERTISEMENT

Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea și dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri în viața noastră!!! Și toate datorită lui Liviu Stanciu.

Am foarte mari emoții, nu știu cum să vă spun! În ultima perioadă ați început vă dați seama mulți dintre voi și nu mai am cum să vă ascund, sunt foarte fericită, vacanța asta minunată! Vă raportez direct din Santorini, sunt extrem de fericită. 

ADVERTISEMENT

Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu în cuvinte. Voi fi mămică!!!! Bine ai venit în familie, drăgălașule”, a spus Marisa Paloma, în online.

Marisa Paloma este însărcinată
Marisa Paloma este însărcinată. Imagini cu burtica de gravidă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marisa Paloma nu a dezvăluit încă sexul bebelușului

Tânăra este în culmea fericirii de când a descoperit minunea care crește în pântecele sale, ea fiind cerută în căsătorie anul trecut. Până acum Marisa Paloma nu a dezvăluit dacă este vorba de o fetiță sau de un băiat.

Cert este că, bebelușul va întregi familia pe care o formează deja cu partenerul ei de viață. Cei doi sunt extrem de emoționați că vor fi părinți și abia așteaptă ziua în care își vor ține copilul în brațe.

ADVERTISEMENT