Sport

Marius Constantin, dat afară după doar două luni în tricoul Ceahlăului Piatra Neamț. Retragerea sau al 11-lea club al carierei?

Marius Constantin nu a convins la Ceahlăul, care a decis astăzi rezilierea contractului fundașului central, totul după numai 2 luni petrecute în tricoul formației din liga secundă!
21.03.2024 | 19:05
Marius Constantin dat afara dupa doar doua luni in tricoul Ceahlaului Piatra Neamt Retragerea sau al 11lea club al carierei
Marius Constantin a fost dat afară de Ceahlăul la două luni de la venire / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Clubul nemțean a crezut că a dat lovitura cu experimentatul fundaș central, care îi putea ajuta în posibila luptă pentru promovare, în cazul unei calificări în play-off, însă aventura sa în Moldova se încheie prematur.

Eșec la Ceahlăul Piatra Neamț în doar două luni de la sosire, odată cu ratarea play-off-ului

Ziua de astăzi a sosit cu un mesaj de mulțumire din partea formației din Piatra Neamț, pe propriile canale de comunicare social media, chiar înainte de începerea play-out-ului diviziei secunde.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim, Marius Constantin! Sănătate și mult succes mai departe! CSM Ceahlăul Piatră Neamț și jucătorul Marius Constantin au ajuns la decizia de a întrerupe colaborarea, după ce echipa a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2. Jucătorul a fost astăzi la stadion pentru se întâlni echipa și a plecat deja acasă. Antrenorul Cristian Pustai a ținut să-i mulțumească lui Marius Constantin fiindcă a acceptat provocarea venită de la Piatră Neamț.“ a postat clubul nemtean pe pagină oficială de Facebook.

Socotelile clubului nemtean nu au fost cele mai realiste, iar ratarea play-off-ului Ligii a II-a a adus și restructurări, cel mai probabil pe fondul lipsei reale a unui obiectiv.

ADVERTISEMENT

Clubul nemțeam ocupă prima poziție din grupa sa de play-out și se află la o distanță considerabilă de retrogradare, ceea ce îi poate asigura curând și prezența în sezonul viitor al eșalonului secund.

Urmează retragerea lui Marius Constantin sau al 11-lea club al carierei?

Marius Constantin, cel despre care Alex Ioniță I povestea că l-a privat de un hat-trick istoric, se află în față unei decizii importante, aflat la 39 de ani și 5 luni, acesta poate bifa al 11-lea club din carieră, dar este probabil să fie și tentat de decizia retragerii, prin prisma vârstei.

ADVERTISEMENT

Decizia retragerii sale depinde doar de jucător, întrucât acesta poate bifa un nou club în acest sezon, deoarece a jucat doar pentru Ceahlăul Piatra Neamț.

Dacă va lua decizia de a continua, cel mai probabil, fundașul eligibil pentru a semna un nou contract, va semna cu o formație de eșalon secund sau al treilea eșalon, odată cu plecarea de la clubul moldovean.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Marius Constantin a evoluat pentru cluburi precum Rapid București, Universitatea Craiova, FC Vaslui, FC Brașov, AȘA Târgu Mureș sau FC Argeș.

  • 510 meciuri a bifat Marius Constantin în cariera sa
  • 4 meciuri a strâns fundașul în tricoul naționalei României
ADVERTISEMENT
Tags: