Sport

Marius Croitoru, cu ochii în lacrimi la finalul FC U Craiova – Chindia 0-1! Fanii i-au scandat numele și l-au înjurat pe Adrian Mititelu

Marius Croitoru a avut ochii în lacrimi la finalul meciului dintre FC U Craiova și Chindia Târgoviște, scor 0-1, fanii scandându-i numele.
10.10.2022 | 21:20
Marius Croitoru cu ochii in lacrimi la finalul FC U Craiova  Chindia 01 Fanii iau scandat numele si lau injurat pe Adrian Mititelu
Marius Croitoru, cu ochii în lacrimi la finalul FC U Craiova - Chindia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor a recunoscut și la finalul confruntării că se gândește să plece de la echipă, tocmai pentru a produce un șoc în rândul jucătorilor.

Marius Croitoru, cu ochii în lacrimi la finalul FC U Craiova – Chindia

Marius Croitoru a avut ochii în lacrimi la finalul confruntării dintre FC U Craiova și Chindia Târgoviște, acesta fiind surprins de camere când avea o discuție cu galeria.

ADVERTISEMENT

Fanii oltenilor l-au chemat doar pe Marius Croitoru pentru a avea o discuție cu acesta, în care și-au exprimat afecțiunea față de el, scandându-i numele tehnicianului.

În schimb, suporterii nu au vrut să-i vadă pe jucători, făcându-le semn să se ducă la vestiare, în timp ce îi apostrofau și îi numeau mercenari.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor a fost mișcat de gestul pe care suporterii l-au făcut pentru el. La întoarcerea la vestiare, acesta a fost așteptat de către patronul Adrian Mititelu, care a făcut o ședință cu acesta și cu jucătorii imediat după fluierul final.

„Fanii trebuie să înțeleagă că mai presus de ei e evoluția echipei!”

La flash-interviu, Marius Croitoru a vorbit despre aportul fanilor, pe care a încercat să-i facă să înțeleagă că mai presus de ei este evoluția echipei și a subliniat că rezultatele sunt cele care păstrează sau nu un antrenor.

ADVERTISEMENT

„Fanii trebuie să înțeleagă că mai presus de ei e evoluția echipei, mi-aș fi dorit să reușeșc. Când pierzi de așa manieră, cu niște fotbaliști care acum două luni erau cei mai buni… mi se pare ciudat.

Îți pierzi încrederea și îți pierzi și reperele. Nu eram într-o situați în care să disperăm, nu înțeleg de unde atâta panică și disperare, dar cred că vinovatul sunt eu, pentru că nu am putut să-i capacitez să înțeleagă că meciul de câștigă și în minutul 90”.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să-mi bat joc de sentimentele domnului Mititelu, astăzi sau mâine voi discuta cu dumnealui”, a mai spus Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT