Sport

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FCU Craiova 1948! Exclusiv

Marius Croitoru revine la FCU Craiova 1948, după ce negocierile cu familia Mititelu au fost finalizate cu succes!
07.10.2023 | 12:45
Marius Croitoru este noul antrenor al lui FCU Craiova 1948 Exclusiv
Marius Croitoru revine la FCU Craiova. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat mutarea momentului în SuperLiga! Marius Croitoru revine la FCU Craiova ca antrenor principal. A mai pregătit formația din Bănie și în sezonul precedent, dar la vremea respectivă nu a fost un mandat de succes.

Marius Croitoru, noul antrenor al lui FCU Craiova 1948. A ajuns la un acord cu familia Mititelu!

Marius Croitoru a semnat un contract valabil până în vară cu FCU Craiova 1948 și va debuta pe 22 octombrie, pe terenul celor de la Poli Iași. Obiectivul clar este accederea în play-off.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, unul dintre antrenorii cu cea mai bună cotă în SuperLiga într-o perioadă, traversează un moment mai puțin fast al carierei. A început sezonul la FC Botoșani, dar a plecat după 6 etape în care a obținut 3 puncte.

Croitoru a mai fost la FCU Craiova la începutul sezonului trecut, între iunie și octombrie 2022. A prins 14 partide pe banca echipei din Bănie și a reușit să câștige cinci dintre ele. Au mai fost 3 remize și 6 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru revine după aproape un an la FCU Craiova 1948. A cerut ca Dan Vasilică să rămână preparator fizic al echipei

A trecut aproape un an de la încheierea precedentului mandat al lui Marius Croitoru la FCU Craiova 1948. Pleca pe 10 octombrie 2022 și Adrian Mititelu îi reproșa că echipa nu este bine din punct de vedere fizic.

Pentru a nu mai repeta greșelile din trecut, Marius Croitoru și-a început mandatul cu o decizie foarte importantă. I-a cerut lui Adrian Mititelu ca Dan Vasilică să rămână în staff-ul său ca preparator fizic. Lucru care se va și întâmpla.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, Marius Croitoru a mai avut un mandat și la FC Argeș, dar nu a reușit să îi redreseze pe piteșteni în cele 10 meciuri ca antrenor în Trivale. A bifat o singură victorie în acest interval.

FCU Craiova este încă în grafic pentru calificarea în play-off în SuperLiga

După 12 partide disputate în sezonul regulat din SuperLiga, FCU Craiova este pe locul 9, cu 13 puncte. La doar două distanță de locul 6, ocupat în prezent de Petrolul Ploiești. Astfel că obiectivul calificării în play-off este realizabil.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova a remizat în primul meci al etapei a 12-a, scor 1-1, în fața celor de la Hermannstadt. Aurelian Chițu a marcat pentru olteni și este golgheterul SuperLigii cu 7 reușite. De altfel, Chițu a oferit și un amplu interviu în revista FANATIK, numărul din septembrie.

ADVERTISEMENT