Sport

Marius Croitoru își desființează jucătorii după FC U Craiova – FC Argeș: „Ne-am prezentat slab!”. Critici pentru vedeta Ișfan

Marius Croitoru și-a desființat jucătorii după înfrângerea suferită de FC Argeș la duelul cu FC U Craiova, scor 0-1, criticându-l și pe Alexandru Ișfan.
12.12.2022 | 20:00
Marius Croitoru isi desfiinteaza jucatorii dupa FC U Craiova  FC Arges Neam prezentat slab Critici pentru vedeta Isfan
Marius Croitoru își desființează jucătorii după FC U Craiova - FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul piteștenilor consideră că este o problemă la atacanți, despre care a spus că nu produc nimic, ținând cont că FC Argeș a avut doar un șut pe poartă în meciul cu FC U Craiova.

Marius Croitoru își desființează jucătorii după FC U Craiova – FC Argeș

Marius Croitoru și-a desființat jucătorii după meciul pierdut de FC Argeș cu FC U Craiova, fiind extrem de nervos la adresa atacanților săi: „Una peste alta, evoluția nu a fost una care să ne dea speranțe, poate cu mai multă șansă să fi scos un punct. Atât timp cât nu joci, cât timp nu ai ocazii, nu ai cum să speri la mai mult.

ADVERTISEMENT

Mai avem mult de muncă, așteptăm să treacă și ultimul meci, să tragem linie și să tragem concluzii pertinente la ce a fost și la ce va urma.

Golul a venit pe o greșeală impardonabilă la experiența pe care o au jucătorii. Când o faci, ești pedepsit!”.

ADVERTISEMENT

„E prea puțin să ai o ocazie mare, unde atacanții nu produc nimic, nu avem ocazii de poartă și am fi avut mai mult controlul mingii aș mai fi spus, dar așa nu sunt speranțe”, a mai spus Marius Croitoru.

„Ișfan e pe un drum greșit!”

„Ne-am prezentat foarte slab în această seară și trebuie să spun adevărul. Problema e doar la Ișfan, nu e de ajuns să întrebe lumea de tine. Păcat, pentru că așa s-au stins mulți fotbaliști buni. E pe un drum greșit!

ADVERTISEMENT

E ceea ce cere el de la viață, dacă el consideră că ăsta e maximul la el, e treaba lui. E un băiat tânăr, cu potențial, dar ar trebui să-și dea un restart, problemele cred că au început când s-a scris despre el prin ziare”, a continuat Marius Croitoru.

„Cred că vom face schimbări atât timp cât e nevoie, nu știu dacă multe sau puține. Victoria Craiovei e meritată și îi felicit pe această cale!”, a mai spus antrenorul piteștenilor.

ADVERTISEMENT