Sport

Prezența lui Marius Croitoru la FC Argeș nu îl sperie pe Nicolo Napoli: „Cred că băieții o să facă un joc foarte bun”. Video

Nicolo Napoli speră ca elevii săi să continue evoluțiile bune din ultimele două meciuri, iar FC U Craiova 1948 să câștige împotriva celor de la FC Argeș.
12.12.2022 | 16:23
Prezenta lui Marius Croitoru la FC Arges nu il sperie pe Nicolo Napoli Cred ca baietii o sa faca un joc foarte bun Video
Prezența lui Marius Croitoru la FC Argeș nu îl sperie pe Nicolo Napoli. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru revine pentru prima oară în Bănie, după despărțirea de formația lui Adrian Mititelu, iar Nicolo Napoli se așteaptă ca elevii săi să câștige cele trei puncte. FC U Craiova 1948 – FC Argeș este programat luni, de la ora 17:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Nicolo Napoli, despre FC U Craiova 1948 – FC Argeș: „Este un antrenor bun care cunoaște fotbaliștii de aici. Noi încercăm să câștigăm meciul”

Înainte să vorbească despre FC U Craiova 1948 – FC Argeș, Nicolo Napoli i-a transmis condoleanțe lui Samuel Asamoah. Mijlocașul oltenilor traversează o perioadă dificilă, după ce a primit vestea decesului mamei sale.

ADVERTISEMENT

„În primul rând vreau să îi transmit condoleanțe lui Asamoah, pentru că mama lui a murit. Este greu când moare cineva din familie”, a transmis Nicolo Napoli în cadrul conferinței de presă.

Nicolo Napoli a declarat că FC U Craiova 1948 va avea o partidă dificilă împotriva argeșenilor, însă tehnicianul oltenilor este optimist. Italianul speră că jucătorii oltenilor vor face un meci bun și vor câștiga cu FC Argeș, chiar dacă Marius Croitoru cunoaște foarte bine lotul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Avem un meci foarte dificil, iar echipa este una bună, cu un antrenor bun care cunoaște fotbaliștii de aici. La fel ca întotdeauna, noi încercăm să câștigăm meciul. Băieții au făcut două meciuri foarte bune, dar acum avem alte două meciuri foarte importante. 

Sperăm să avem rezultate bune și să mă întorc acasă (n.r. în Italia) fericit. Nu mă gândesc la asta (n.r. calificarea în play-off), ci la meciul următor. Cred că băieții o să facă un joc foarte bun, iar după să avem rezultate bune”, a declarat Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli: „Știe foarte bine lotul nostru, dar și eu știu foarte bine lotul lui FC Argeș”

Prezența lui Marius Croitoru pe banca piteștenilor nu îl îngrijorează pe Nicolo Napoli, care a analizat lotul celor de la FC Argeș. Tehnicianul italian a declarat că își dorește că oltenii să obțină șase puncte din cele două partide rămase în 2022.

„Știe foarte bine lotul nostru (n.r. Marius Croitoru), dar și eu știu foarte bine lotul lui Argeș. FC Argeș este o echipă periculoasă, pentru că are fotbaliști buni, dar și un antrenor bun.

ADVERTISEMENT

Nu avem probleme de lot. Mereu sper ca echipa să facă două meciuri foarte bune și să câștigăm șase puncte în sfârșitul anului 2022. Mereu este concurență și sunt fotbaliști la dispoziție, este normal. Încercăm să băgăm în teren mereu o echipă bună”, a declarat Nicolo Napoli.

  • 3 victorii are FC U Craiova 1948 de la numirea lui Nicolo Napoli
  • 13 este locul ocupat de olteni în SuperLigă
  • 19 puncte au acumulat jucătorii lui Nicolo Napoli în 20 de etape
ADVERTISEMENT