Sport

Și Constantin Schumacher și-a dat demisia de la FC Argeș: „Decide un om care dă 2-3 lei”. Cine va pregăti echipa la meciul cu Petrolul. Update

După ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș, Constantin Schumacher, antrenorul principal în acte al formației din Trivale, a demisionat.
08.03.2023 | 14:34
Si Constantin Schumacher sia dat demisia de la FC Arges Decide un om care da 23 lei Cine va pregati echipa la meciul cu Petrolul Update
Constantin Schumacher a demisionat de la FC Argeș. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
08-03-2023
12:44

Constantin Schumacher și-a dat demisia de la FC Argeș

După despărțirea de Marius Croitoru, FC Argeș a rămas fără Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al echipei din Trivale. Cu trei zile înainte de meciul cu Petrolul, ultimul din sezonul regulat, Constantin Schumacher a demisionat.

Singurul deținător al licenței PRO din cadrul clubului argeșean, Constantin Schumacher a precizat că a fost nevoit să recurgă la această despărțire, din cauza unuia dintre sponsorii echipei.

„Nu pot să fiu secundul lui Radu Dragoș, îmi este prieten și nu putem să încurcăm lucrurile. Îmi doresc ca echipa să scape de la retrogradre. Decizia a fost luată de altcineva, de un sponsor al clubului. Este păcat! La un club atât de mare ca FC Argeș decide un om care dă 2-3 lei.

Când a venit Marius Croitoru pe bancă, am vorbit cu domnul primar că voi sta la echipă cât timp stă Marius pe bancă si că nu voi mai accepta rolul de antrenor secund”, a declarat Constantin Schumacher, potrivit stiripesurse.ro

Astfel, la fel ca FCSB, FC Argeș este nevoită să găsească în termen de 30 de zile un antrenor care deține licență PRO. Meciul cu Petrolul, programat sâmbătă, 11 martie, ora 17:30, va fi pregătit de echipa argeșeană prin „interimarul”, Dragoș Radu, alături de Paul Ciobanu. 

Managerul general al vicecampioanei României îl consideră în continuare pe Marius Croitoru un antrenor bun, tânăr, însă i-a transmis că nu este în regulă să se manifeste vehement la marginea terenului, mai ales că încă nu are un palmares important în carieră.

Marius Croitoru, out de pe lista FCSB-ului după ce a fost dat afară de FC Argeș

Mihai Stoica a comentat demiterea lui Marius Croitoru de la FC Argeș, iar managerul general al „roș-albaștrilor” a vorbit și despre lista pe care intrase tehnicianul în vederile celor de la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Acum e prima dată când aud, am avut o zi agitată. A fost un nume, pe care îl plasam în categoria antrenorilor interesanți pentru noi. Echipa lui de la Botoșani juca exact ce ne doream noi, făcând și rezultate la Botoșani, cu jucători veniți liber de contract. 

Nu-mi schimb părerea despre calitatea lui de antrenor, dar e păcat că nu se poate cenzura. Eu i-am spus că una e Petrescu, alta e un antrenor la început de carieră, foarte tânăr. Dacă te comporți așa, nu îți faci bine ție”.

ADVERTISEMENT

„Eu am ceva pe bucket list. Să prind un stadion nou la Pitești. Știu că e un primar căruia îi place fotbalul. E păcat, Piteștiul e unul din leagănele fotbalului. Stadionul nou nu arată bine deloc”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Există un blocaj la nivel psihologic!”

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a comentat demiterea lui Marius Croitoru: „Pe de-o parte, e normal, există un blocaj la nivel psihologic, am tot patinat în gol și am ajuns în această situație. Toată răspunderea trebuie să vină pe umerii jucătorilor și staff-ului tehnic.

ADVERTISEMENT

Salariile sunt la zi, condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului pe care-l aveam în vară. (…) După meciul de la Voluntari, a anunțat că, pentru binele echipei, se retrage, ca să producă un șoc”.

„În momemntul în care nu sunt rezultate, vă dați seama că există tot felul de discuții în vestiar. N-am arătat ca o echipă, am tot avut probleme din cauza omogenității.

ADVERTISEMENT

Poate avem o problemă în acest moment din punct de vedere al management-ului sportiv. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă. ”, a mai spus Daniel Stanciu.

ADVERTISEMENT