Sport

Marius Lăcătuș, fără permis de conducere și amendat de Poliție. Ce s-a întâmplat

Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere și a fost amendat de Poliție. Ce greșeală a comis fostul fotbalist în trafic.
06.10.2023 | 16:12
Marius Lacatus fara permis de conducere si amendat de Politie Ce sa intamplat
Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere și a primit o amendă din partea Poliției Rutiere. Fostul fotbalist al Stelei a fost sancționat de oamenii legii pentru că nu a acordat prioritate pietonilor la o trecere din zona Gării de Nord, anunţă news.ro.

Marius Lăcătuș, fără permis de conducere și amendat de Poliție. Ce s-a întâmplat

Fostul număr 7 al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, Marius Lăcătuș a fost tras pe dreapta pentru o greșeală comisă în trafic. „Fiara” nu a acordat prioritate pietonilor la o trecere în zona Gării de Nord și a fost sancționat de Poliția Rutieră.

ADVERTISEMENT

Astfel, lui Marius Lăcătuș i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile. Incidentul care l-a avut protagonist pe fostul fotbalist a avut loc vineri dimineață.

Totodată, Marius Lăcătuș, care a fost recent naș la nunta creatoarei de modă Maria Simion, a primit o amendă contravențională în valoare de 870 de lei. „Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări:

ADVERTISEMENT

La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a fost comunicatul Brigăzii Rutiere.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș, 13 sezoane la Steaua

Marius Lăcătuș este unul dintre cei mai emblematici jucători care au îmbrăcat tricoul Stelei. În vârstă de 59 de ani, „Fiara” a fost jucătorul „roș-albaștrilor” în perioadele 1983-1989 și 1993-2000. Alături de Steaua, Lăcătuș a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Totodată, Marius Lăcătuș are în palmares cu Steaua Supercupa Europei în 1987, 10 titluri de campion si șapte Cupe ale României. Totodată, Lăcătuș a fost antrenor atât la FCSB, echipa lui Gigi Becali, în perioadele 2007-2008, 2009 și 2010-2011, cât și la CSA Steaua în 2018-2019.

ADVERTISEMENT

În 2019, fata lui Marius Lăcătuș, Alexandra, a fost oprită de polițiști, care i-au luat plăcuțele de înmatriculare pentru că ITP-ul nu era valabil. Fiica fostului fotbalist a fost oprită de un echipaj pentru că a intrat pe o stradă, unde circulația era interzisă.

ADVERTISEMENT