Life

Nuntă mare în showbiz și un tort unic! Nașul Marius Lăcătuș, show pe ring

Creatoarea de modă Maria Simion s-a căsătorit cu Alexandru, iar nași le-au fost Marius Lăcătuș și soția acestuia.
18.09.2023 | 12:54
Maria Simion, nuntă de pomimă cu nașul Marius Lăcătuș în prim plan / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta frumoasei Maria Simion cu Alexandru a fost marcată și cu o petrecere fabuloasă. Iar la eveniment nașul Marius Lăcătuș a atras toate privirile în momentul în care a ajuns pe ringul de dans alături de soția lui, Mariana.

Maria Simion a făcut nuntă, nășită de Marius Lăcătuș

Maria Simion a avut, în weekend-ul tocmai încheiat, cununia religioasă și petrecerea de nuntă. O petrecere cu totul și cu totul specială, la care nașul Marius Lăcătuș a fost tot timpul zâmbitor și, alături de soția lui, a dovedit că are calități de dansator.

ADVERTISEMENT

Mireasa, frumoasa Maria Simion, purtând o rochie care îi punea în evidență formele pentru care puștoaice care au jumătate din vârsta ei ar face crimă, a fost sufletul petrecerii. Alături de mire, Alexandru, bărbatul cu care se iubește de cinci ani deja, au impresionat invitații cu dansul care a deschis nunta.

Total atipic, pe o melodie ritmată, Maria Simion și Alexandru, zâmbind larg, au dansat la nuntă ca în club, în aplauzele zecilor de invitați. Distracția, la ea acasă, a fost când invitații li s-au alăturat și, în același stil, au dansat pe ”valsul miresei”. Marius Lăcătuș, amuzat din cale afară, a stat și i-a aplaudat, porecla de ”Fiară” pe care o purta pe când era fotbalist părând să fie total desuetă.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult și, alături de soția sa, Marius Lăcătuș a dovedit că știe să și danseze. Mai ales când trupa Bedda Band i-a cântat melodia favorită, cea pe care, pare-se, Marius a cucerit-o pe Mariana Lăcătuș. Dar nu doar atunci ”Fiara” s-a distrat de minune.

Marius Lăcătuș a fost printre cei care s-au ridicat în picioare și pe melodiile cântate de Anca Neașcu. Cântecele, din repertorul ASIA, au arătat că Fiara știe chiar și versurile pieselor. Iar Florin Vasilică, cu horele sale și cântecele populare din zona Teleormanului, l-au făcut pe fostul atacant al Stelei care câștiga Liga Campionilor să… joace.

ADVERTISEMENT

Maria Simion, nuntă cu un tort unic

Maria Simion și Alexandru Niculae au fost doi miri atipici. Cu o petrecere de nuntă la care s-au chefuit pe cinste, ei și-au impresionat invitații și cu tortul. Adus devreme, ca să se bucure toată lumea, totul avea mai multe etaje. Dar de gogoși… Delicioase, după reacția invitaților care s-au repezit să se ”îndulcească”.

Petrecerea, care a ținut până dimineața, i-a avut în centru pe cei doi miri care au dansat până la epuizare. Și, pe acorduri din toate stilurile muzicale cu putință, Maria și Alexandru au avut grijă ca niciun invitat să nu scape de ”corvoada” ringului de dans.

ADVERTISEMENT

Maria Simion și Alexandru, cununie civilă la început de septembrie

Cununia civilă dintre Maria Simion și Alexandru Niculae a avut loc pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost unul discret, însoțiți fiind doar de nașii lor, Marius și Mariana Lăcătuș. Normal, și familiile celor doi le-au fost alături, Maria Simion având o fiică din prima căsătorie.

“Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânsă pentru ca ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne au fost alături nașii noștri Mariana și Marius Lăcătuș și familiile noastre.

Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxata și toți avem emoții pentru marea petrecere! Am ales baby Blue ca e vesel ca noi și sa diferențiem evenimentele. Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a spus Maria Simion pentru FANATIK, a doua zi de la cununia civilă.

ADVERTISEMENT