Life

Marius Manole, la rubrica “Sosurile picante”: “Lidia Buble mi-a făcut avansuri! Cred ca familia o reneagă zilnic”

Actorul Marius Manole a fost provocat la rubrica sosurilor iuți, din emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri. Dintre acestea, unele au vizat-o pe Lidia Buble
10.12.2021 | 18:20
Marius Manole la rubrica Sosurile picante Lidia Buble mia facut avansuri Cred ca familia o reneaga zilnic
Marius Manole a dezvăluit că Lidia Buble i-a făcut avansuri. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimul timp, Lidia Buble a intrat în atenția presei, nu neapărat pentru succesul obținut în cariera muzicală, ci mai mult pentru viața sa amoroasă. După despărțirea de Răzvan Simion, despre artistă s-a zvonit că ar fi avut mai multe relații cu bărbați celebri. Acum, actorul Marius Manole a dezvăluit că Lidia Buble i-a făcut avansuri.

Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole?

Invitat la rubrica “Sosurile picante”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul Marius Manole a trebuit să răspundă la o întrebare care l-a pus în dificultate. Prezentatorul l-a rugat să-i spună numele unei vedete din România care i-a făcut avansuri.

ADVERTISEMENT

După ce inițial a refuzat să ofere un răspuns, teama provocată de sosul picant l-a determinat pe actor să rostească răspicat numele Lidiei Buble. Marius Manole a lăsat să se înțeleagă că totul a fost reciproc. Nu a destăinuit, însă, cât de apropiată a fost relația dintre el si cântăreață.

„Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT

Curios din fire, Cătălin Măruță a vrut să-l tragă de limbă pe Marius Manole și să afle mai multe detalii despre acest subiect. Moderatorul l-a întrebat dacă avansurile au avut și un rezultat, iar artistul s-a eschivat, oferind un răspuns ușor sarcastic.

„Da, s-a mers departe tare…păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, s-a apărat Marius Manole.

ADVERTISEMENT

Ce părere are Marius Manole despre Lidia Buble?

Este cunoscut faptul că tatăl cântăreței este preot, iar familia numeroasă a Lidie Buble este una discretă. Cătălin Măruță nu s-a putut abține și a întrebat oare ce părere au apropiații despre alegerile pe care Lidia Buble le-a făcut în ultima perioadă. Solista riscă să ajungă la închisoare, după ce a încercat să mituiască doi polițiști de la Poliția Rutieră, și nici pe plan amoros nu și-a găsit echilibrul după despărțirea de Răzvan Simion.

„Măi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc o mulțime de lucruri, nu venea dintr-o familie de…?”, a fost curiozitatea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pe gânduri, Marius Manole i-a oferit și un răspuns, care l-a luat prin surprindere pe moderatorul emisiunii.

„Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei.”, a replicat Marius Manole.

Dani Oțil a ironizat-o în direct pe Lidia Buble

Episodul cu Marius Manole vine la doar o zi după ce Dani Oțil, cel mai bun prieten al fostului iubit al Lidiei Buble, a ironizat-o în direct, în timpul emisiunii. Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a-și promova ultima piesă, „Extrapolăm”, Lidia Buble a profitat de ocazie pentru a anunța și lansarea propriei linii de parfumuri.

Dani Oțil nu s-a putut abține și a făcut o remarcă legată de aspectul fizic al cântăreței.

„Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun…Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri”, i-a spus soțul Gabrielei Prisăcariu.

ADVERTISEMENT
Tags: