Sport

Marius Niculae, convins că Scoția e alegerea perfectă pentru Ianis Hagi: ”Rangers joacă fotbal și îi va fi ușor să se adapteze”

23.02.2020 | 16:32
Marius Niculae convins ca Scotia e alegerea perfecta pentru Ianis Hagi Rangers joaca fotbal si ii va fi usor sa se adapteze
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi s-a acomodat extrem de rapid la Glasgow Rangers, a doua echipă ca valoare din campionatul Scoției. Împrumutat de la Genk în această iarnă, fiul ”Regelui” a impresionat deja în cele șase meciuri jucate pentru echipa lui Steven Gerrard. Marius Niculae, fost atacant în liga scoțiană, e convins că Ianis are un viitor strălucit la noua sa echipă.

Marius Niculae este sigur că Scoția e alegerea perfectă pentru Ianis Hagi: ”Rangers joacă fotbal și îi va fi ușor să se adapteze”

Marius Niculae, atacant de prim rang al lui Dinamo și al echipei naționale, are peste 30 de meciuri în prima ligă din Scoția, la Inverness.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2007-2008, ”Săgeata” a jucat în 37 de partide de campionat și una de cupă pentru echipa scoțiană, înscriind de zece ori.

Niculae dă asigurări că Ianis Hagi va reuși acum să se impună la Glasgow Rangers și a explicat asta pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

”Ianis Hagi, am declarat și cred că am fost printre singurii oameni care au zis că a făcut o alegere bună și mă bucură lucrul ăsta, mi-a confirmat așteptările mele. Rangers îi vine ca o mănușă.

În campionatul Scoției există doar două echipe care sunt foarte bune, aici mă refer la Celtic și la Rangers, care sunt marile rivale, între restul nu e diferența mult prea mare.

ADVERTISEMENT

Lui Ianis îi va fi foarte ușor să se adapteze pentru că Rangers chiar joacă fotbal, am observat și în ultimul meci din Europa League cu Braga, în care el a fost actorul principal și a reușit să fie decisiv.”, a spus Niculae pentru sursa citată.

Niculae, laude pentru Ianis după partida cu Braga

Fostul vârf al lui Dinamo a urmărit cu atenție prestația lui Ianis din 16-imile Europa League și spune că acesta a fost decisiv pentru succesul trupei lui Gerrard.

ADVERTISEMENT

”Datorită lui, Rangers a câștigat partida. Cred că va continua pe această linie pentru că e un tip foarte bine educat, un tip care e profesionist sută la sută și eu zic că va reuși să arate mult mai mult decât până acum”, a mai spus Marius Niculae pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT