Sport

Marius Șumudică a răbufnit în direct după un nou eșec cu Al-Raed: „Nu am o telecomandă ca să-i mișc”. Video

Marius Șumudică a cedat nervos după o nouă înfrângere pe banca celor de la Al-Raed. Echipa antrenorului româna a fost eliminată din Cupa Regelui.
23.12.2022 | 19:50
Marius Sumudica a rabufnit in direct dupa un nou esec cu AlRaed Nu am o telecomanda ca sai misc Video
Mariu Șumudică a cedat nervos după un nou eșec pe banca celor de la Al-Raed. Sursă foto: captură Twitter.
ADVERTISEMENT

Al-Raed, formația antrenată de Marius Șumudică, a suferit al 5-lea eșec consecutiv și a fost eliminată în optimile Cupei Regelui după 0-1 cu Al Batin. La finalul partidei, antrenorul român a cedat nervos în direct și a avut un discurs critic la adresa propriilor fotbaliști.

Marius Șumudică nu a mai rezistat și a cedat nervos după o nouă înfrângere pe banca lui Al-Raed

Al-Raed a fost eliminată în optimile Cupei Regelui, scor 0-1 cu Al Batin și a ajuns la cincilea eșec consecutiv cu Marius Șumudică la cârmă. Antrenorul român a cedat nervos la interviul de la finalul meciului și i-a criticat pe fotbaliștii săi.

ADVERTISEMENT

„E o mare rușine! E o mare rușine pentru club, pentru jucători și pentru antrenori. Cred că în acest joc nu e nevoie de președinte, de fani sau de antrenori. Jucătorii trebuie să intre și să joace. Eu nu pot să facă mai multe. Nu am o telecomandă sau un Nitendo ca să-i mișc pe ei.

Aici, jucătorii sunt supărați că nu joacă. Dar când intră nu fac nimic. Când pierzi 5-6 titulari, se simte la o echipă precum Al Raed.  Trebuie să rezolvăm asta. Jucătorii care voiau să joace, iar acum intră, nu arată nimic. Într-un joc cu Al Batin, cu tot respectul, nu e nevoie de antrenor”, a fost discursul critic al lui Marius Șumudică în portugheză.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică și-a criticat aspru fotbaliștii după un nou eșec la Al-Raed: „Eu nu pot să intru să bat o lovitură liberă”

Nici în campionat Al-Raed nu stă prea bine. Formația pregătită de Marius Șumudică se află pe locul 11 din 16 echipe, cu 9 puncte în 9 partide și cu 7 goluri marcate și 13 primite.

„Pregătim ceva, iar ei fac altceva. Eu nu pot să intru pe teren ca să bat o lovitură liberă ca mingea să ajungă în careu. Du-te la școala dacă nu poți să ridici mingea!

ADVERTISEMENT

Dacă jucătorii nu joacă cu inima, nu-i problemă. Să discute cu președintele și să plece!”, a spus Marius Șumudică, după meci”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică a pierdut duelul cu echipa care l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo

În ultimul meci disputat în campionat, Al-Raed a pierdut, scor 1-4 cu Al Nassr, echipa care i-a pus pe masă lui Cristiano Ronaldo cel mai mare contract din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

Deși a deschis scorul prin Alexandru Mitriță, Al-Raed, cu Silviu Lung Jr. în poartă a fost demolată în repriza secundă când a primit 3 din cele 4 goluri ale oaspeților.

Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează revanșa cu Al Batin, dispută care va avea loc pe 26 decembrie, ora 14:30, în etapa a 10-a din primul eșalon al fotbalului saudit.

ADVERTISEMENT