Sport

Alexandru Mitriță, gol de poveste în fața echipei care vrea să-l transfere pe Cristiano Ronaldo. Este a doua reușită a fotbalistului român în Arabia Saudită. Video

Alexandru Mitriță a înscris un gol excepțional în prima repriză a meciului dintre Al Raed, formația lui Marius Șumudică, și Al Nassr, echipa care vrea să-l transfere pe Ronaldo.
16.12.2022 | 18:29
Alexandru Mitrita gol de poveste in fata echipei care vrea sal transfere pe Cristiano Ronaldo Este a doua reusita a fotbalistului roman in Arabia Saudita Video
Alexandru Mitriță a înscris în fața lui Al Nassr, care i-a propus lui Cristiano Ronaldo cel mai mare contract din istoria fotbalului. Sursă foto: Captură Twitter.
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță a înscris un gol spectaculos în prima repriză a duelului Al-Raed – Al Nassr, în etapa a 9-a din campionatul Arabiei Saudite. Internaționalul român a înscris cu un șut fantastic din afara careului în fața formației care i-a propus lui Ronaldo cel mai mare contract din istorie.

Alexandru Mitriță, gol spectaculos în poarta lui Al Nassr, formație care vrea să-l transfere pe Cristiano Ronaldo

Alexandru Mitriță nu s-a lăsat intimidat de zvonurile transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, iar internaționalul român l-a executat pe portarul David Ospina cu un gol la vinclu.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul împrumutat de New York City la Al-Raed până la sfârșitul sezonului a fost găsit liber în partea stângă de un coechipier, a intrat cu mingea în centru, a evitat doi adversari și l-a învins spectaculos pe fostul goalkeeper de la Napoli și Arsenal.

Golul a venit ca o gură de oxigen pentru echipa lui Marius Șumudică. Al Nassr a dominat partida și în cele din urmă a reușit să înscrie în prelungirile primei reprize prin Vincent Aboubakar, atacantul camerunez revenit de la Cupa Mondială din Qatar. Totuși, oaspeții au defilat în repriza secundă și au reușit să se impună, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță, al doilea gol pentru Al-Raed în Arabia Saudită

Alexandru Mitriță și Silviu Lung Jr. s-au transferat la Al-Raed în vară. Atacantul român a venit sub formă de împrumut la echipa antrenată de Marius Șumudică, iar golul din meciul cu Al Nassr a reprezentat a doua reușită în Arabia Saudită pentru fostul jucător al lui PAOK.

Cotat la 3 milioane de euro de Transfermarkt, Alexandru Mitriță a înscris pe 1 septembrie singurul gol al partidei cu Al Wehda. De asemenea, fotbalistul român reușea să paseze decisiv chiar în primul meci în tricoul saudiților, în înfrângerea cu Abha, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

În lotul echipei antrenate de Marius Șumudică se află și Damjan Djokovic, fostul mijlocaș al celor de la CFR Cluj. Mijlocașul croat a mai evoluat sub comanda antrenorului român la Rizespor în 2021.

Cristiano Ronaldo, fără echipă după despărțirea de Manchester United, a negat înțelegerea cu Al Nassr

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Manchester United chiar în ziua debutului la Cupa Mondială din Qatar cu naționala Portugaliei. Presa din Spania a anunțat că starul lusitan a ajuns la o înțelegere cu Al Nassr pentru un contract fabulos de aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Totuși, Cristiano Ronaldo ar fi refuzat oferta venită din partea saudiților. Principalul motiv ar fi dorința cvintuplului Balon de Aur de a evolua în Champions League.

Atacantul Portugaliei a negat la finalul meciului cu Elveția zvonurile potrivit cărora a acceptat contractul pus pe masă de arabi. ”Nu, nu e adevărat”, a spus Ronaldo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT