Fotbal international

Reacția lui Marius Șumudică după ce a aflat că l-ar putea avea adversar pe Cristiano Ronaldo

Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea de a-l înfrunta pe Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită după transferul la Al-Nassr.
06.12.2022 | 16:48
Reactia lui Marius Sumudica dupa ce a aflat ca lar putea avea adversar pe Cristiano Ronaldo
Marius Șumudică, încântat de ideea unei posibile confruntări cu Cristiano Ronaldo. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Presa din Spania a anunțat că, începând de la 1 ianuarie 2023, Cristiano Ronaldo va evolua pentru Al-Nassr în Arabia Saudită și va deveni cel mai bine plătit fotbalist al lumii cu încasări de 200 de milioane de euro anual. Marius Șumudică, antrenor la Al-Raed, a vorbit despre un posibil duel cu lusitanul în Arabia Saudită.

Marius Șumudică, captivat de o posibilă confruntare cu Cristiano Ronaldo: „Te simți antrenor”

Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo în competițiile din Arabia Saudită. Tehnicianul român a precizat că Al-Raed și Al-Nassr se pot întâlni în semifinalele Cupei Regelui, un trofeu râvnit în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

„N-ai cum să te simți decât antrenor. Există chiar posibilitatea, dacă și ei se vor califica, dacă și noi trecem două tururi, să jucăm semifinala de Cupa Regelui, un trofeu extraordinar de important și pe care îl înmânează Regele.

Dacă vom ajunge să jucăm această semifinală cu Al Nassr, va fi o mândrie și pentru mine să-l întâlnesc ca antrenor.

ADVERTISEMENT

E drum lung până atunci, eu să rămân aici, el să vină, nu se știe niciodată. În fotbal, astăzi te-ai pus să dormi și mâine dimineață, când te trezești, nu știi cu ce te trezești pe e-mail sau ce telefon primești”, a declarat Marius Șumudică, potrivit sport.ro.

Cristiano Ronaldo ar urma să îmbrace tricoul lui Al-Nassr de la 1 ianuarie 2023

Manchester United a anunțat că se desparte de Cristiano Ronaldo chiar cu câteva ore înainte ca lusitanul să debuteze cu naționala Portugaliei la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Superstarul portughez s-ar fi înțeles cu Al-Nassr din Arabia Saudită pentru un contract în valoare de aproape 200 de milioane de euro. Dacă înțelegerea se va materializa, Ronaldo va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

La Al-Nassr, care se află pe locul 2 în campionatul Arabiei Saudite după 8 etape, Ronaldo va face echipă cu fotbaliști, precum Vincent Aboubakar, care a impresionat la Cupa Mondială pentru Camerun.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al lui Real Madrid și Juventus va mai juca alături de David Ospina, fostul portar al lui Arsenal, Gonzalo Martinez, Anderson Talisca, Luiz Gustavo sau Alvaro Gonzalez.

Cristiano Ronaldo, singurul fotbalist din istorie care înscrie la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo se află în această perioadă cu Portugalia la Cupa Mondială din Qatar. Selecționata lui Fernando Santos o înfruntă pe Elveția pentru un loc în sferturile de finală ale turneului final.

În vârstă de 37 de ani, Ronaldo, cu golul din meciul cu Ghana, a devenit singurul fotbalist din istorie care a înscris la 5 Cupe Mondiale. Ronaldo a mai marcat la turneele finale din 2006 (un gol), 2010 (un gol), 2014 (un gol), 2018 (patru goluri) și 2022 (un gol).

ADVERTISEMENT