Sport

Marius Șumudică a reacționat după prima victorie din ultimele 7 meciuri la Gaziantep! „Toată lumea vorbește doar despre asta”

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a învins în deplasare Istanbulspor, scor 3-1, în etapa a 25-a a campionatului Turciei.
11.02.2024 | 18:00
Marius Sumudica a reactionat dupa prima victorie din ultimele 7 meciuri la Gaziantep Toata lumea vorbeste doar despre asta
Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep
ADVERTISEMENT

A fost ziua românilor la Gaziantep! Denis Drăguș, cu o dublă, și Deian Sorescu au fost marcatorii echipei lui Marius Șumudică. Drăguș a egalat în minutul 15, iar după 45 de minute a adus-o pe Gaziantep în avantaj după o nouă reușită din penalty. Scorul final a fost stabilit de Deian SOrescut în cel de-al 5-lea minut de prelungire, la doar 6 minute după ce intrase pe teren.

Marius Șumudică a reacționat după prima victorie din ultimele 7 meciuri la Gaziantep!

Marius Șumudică a vorbit la finalul meciului de astăzi, însă s-a arătat deranjat pentru faptul că presa din Turcia a vorbit foarte mult în ultima vreme despre cele 7 meciuri fără victorie ale echipei sale.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea vorbește despre ultimele 7 meciuri pe care nu le-am putut câștiga, dar printre acele meciuri s-au numărat și jocurile cu Galatasaray și Fenerbahçe. Sunt foarte fericit pentru jucătorii mei pentru meciul de astăzi.

A fost greu, dar jucătorii mei au reușit să dea dovadă de caracter. Noul nostru transfer a marcat ultimul gol. A marcat și Drăguș două goluri”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Echipele de start în Istanbulspor – Gaziantep

Istanbulspor: Alp Arda, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Deli, Sambissa, Vefa Temel (Min. 60 Emrehan Gedikli), Vorobjonas (Min. 76 Jackson), Loshaj, Ali Yaşar (Min. 76 Coly), Emir Kaan Gültekin (Min. 86 Traore), Mamadou (Min. 76 Eslem Öztürk)

Gaziantep FK: Nita, Mustafa Eskihellaç, Arda Kızıldağ, Nkoulou, Djilobodji, Morais (Min. 71 Badji), Markovic (Min. 71 M’Bakata), Monteiro (Min. 82 Furkan Soyalp), Ogün Özçiçek, Maxim (Min. 83) ) Jevtovic), Dragus (Min. 89 Sorescu)

ADVERTISEMENT

După 25 de etape, Gaziantep ocupă locul 15 și are 27 de puncte, fiind la o lungime peste primul loc care duce în liga secundă turcă ocupat de Samsunspor, care are însă un meci mai puțin. Istanbulspor, adversara de astăzi a lui Gaziantep, este ultima în Turcia, cu doar 11 puncte. Lider rămâne Galatasaray, care a acumulat 66 de puncte.

Drăguș este pe val și e dorit de echipe importante!

Denis Drăguș este într-o perioadă deosebită a carierei! Gaziantep a făcut o ofertă de două milioane de euro celro de la Standard Liege pentru a-l achiziționa definitiv, însă belgienii n-au fost mulțumiți de ofertă.

ADVERTISEMENT

Pe adresa clubului din Belgia au venit însă și alte oferte pentru Denis Drăguș. FANATIK scrie că echipe precum Watford, Stuttgart și Hoffenheim sunt interesate de serviciile românului împrumutat la Gaziantep.

ADVERTISEMENT