Sport

Drăguș și Sorescu, reușite fabuloase în Turcia. Au dat trei goluri la Istanbul și sunt eroii lui Șumudică. Video

Denis Drăguș își continuă seria extraordinar în campionatul Turciei. Internaționalul român a marcat două goluri în meciul Istanbulspor - Gaziantep.
11.02.2024 | 16:57
Dragus si Sorescu reusite fabuloase in Turcia Au dat trei goluri la Istanbul si sunt eroii lui Sumudica Video
Denis Drăguș își continuă seria extraordinar în campionatul Turciei. Internaționalul român a marcat un gol magnific în meciul Istanbulspor - Gaziantep. Sursă foto: Twitter @GaziantepFK
ADVERTISEMENT
11-02-2024
15:04

Sorescu, gol de generic TV

După ”dubla” reușită de Denis Drăguș, Deian Sorescu a închis tabela la 3-1 pentru Gaziantep în meciul din deplasare cu Istanbulspor, din etapa a 25-a a campionatului Turciei.

Intrat pe teren în minutul 89 chiar în locul lui Drăguș, Sorescu a marcat un gol superb la ultima fază. Internaționalul român a primit în partea stângă și dintr-un unghi extrem de închis a plasat mingea cu mult efect la colțul lung.

 

Portarul Florin Niță a fost integralist, în timp ce mijlocașul Alex Maxim a fost schimbat de Marius Șumudică în minutul 83.

Atacantul în vârstă de 24 de ani joacă sub formă de împrumut la echipa antrenată de Marius Șumudică, însă turcii fac tot posibilul să-l achiziționeze definitiv de la Standard Liege.

Noi goluri în Turcia pentru Denis Drăguș

Prestațiile lui Denis Drăguș sunt cu adevărat foarte bune de când a venit la Gaziantep, iar jucătorul a reușit două goluri în partida din deplasare cu Istanbulspor, din etapa a 25-a a campionatului Turciei.

ADVERTISEMENT

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 7, dar replica a venit din partea internaționalului român după un sfert de oră de joc. Drăguș a primit o pasă de la Jamiro Monteiro, a întors scurt un adversar și a șutat magnific cu efect la colțul lung de la 16 metri lateral stânga.

În minutul 60, Drăguș a semnat ”dubla” transformând un penalty cu mare siguranță, sub bara transversală. El a ajuns la 11 goluri pentru Gaziantep în acest sezon, 10 dintre acestea fiind reușite în campionat și unul în Cupa Turciei.

ADVERTISEMENT

Într-un alt meci din etapa a 25-a a campionatului Turciei, mijlocașii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan sunt adversari în întâlnirea Konyaspor – Ankaragucu. Ambii jucători români sunt titulari.

Drăguș, dorit în Anglia și Germania

Din informațiile FANATIK, cei de la Gaziantep au făcut în această iarnă o ofertă de 2 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Denis Drăguș, însă Standard Liege nu a fost mulțumită cu această sumă și a refuzat propunerea.

ADVERTISEMENT

În urma evoluțiilor din Turcia, dar și a celor de la echipa națională a României, cei de la Gaziantep și-l doresc foarte mult pe internaționalul român. Unul dintre motivele pentru care Standard Liege a refuzat oferta ține și de faptul că atacantul este dorit și de alte echipe din Europa.

Din sursele FANATIK, Watford, Stuttgart și Hoffenheim sunt formațiile interesate de serviciile fotbalistului împrumutat la Gaziantep. Denis Drăguș ar putea să facă încă un pas în carieră. De data aceasta în Anglia, în Championship, sau în Bundesliga, unul dintre primele patru campionate ale lumii.

ADVERTISEMENT