Sport

Gaziantep, ofertă pentru transferul definitiv al lui Drăguș. Ce răspuns a dat Standard

Gaziantep a făcut o ofertă importantă pentru transferul definitiv al lui Denis Drăguș. Standard Liege a dat imediat răspunsul.
17.01.2024 | 14:51
Gaziantep oferta pentru transferul definitiv al lui Dragus Ce raspuns a dat Standard
Gaziantep a făcut o ofertă importantă pentru transferul definitiv al lui Denis Drăguș. Standard Liege a dat un răspuns neașteptat.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a mediat discuțiile cu șefii turci în favoarea atacantului român. Din infromațiile FANATIK, se pare că cei de la Gaziantep au pregătit și o ofertă importantă pentru transferul definitiv al lui Denis Drăguș. Cei de la Standard Liege nu au fost încântați de ofertă.

Gaziantep, ofertă pentru transferul definitiv al lui Drăguș. Ce răspuns a dat Standard

FANATIK a aflat că cei de la Gaziantep au pregătit o ofertă de 2 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Denis Drăguș. În urma propunerii venite din Turcia, Conducătorii belgienilor nu s-au arătat încântați.

ADVERTISEMENT

Belgienii nu au acceptat oferta din partea lui Gaziantep. Drăguș e împrumutat până în această vară la formația din Super Lig. Se pare că șefii echipei din Turcia apreciază evoluțiile atacantului și vor să facă mutarea permanentă.

În tricoul celor de la Gaziantep, Denis Drăguș strâns 17 partide, a marcat de 8 ori și are o pasă de gol. Valoarea de pe Transfermarkt a atacantului român este de 2 milioane de euro, cât este suma de transfer oferită de turci. Până la 24 de ani, Drăguș a evoluat pentru Viitorul Constanța, Crotone, Farul Constanța, Genoa și Standard Liege.

ADVERTISEMENT

De ce a refuzat Standard oferta lui Gaziantep pentru Drăguș?

În urma evoluțiilor din Turcia, dar și a celor de la echipa națională a României, cei de la Gaziantep și-l doresc foarte mult pe Denis Drăguș. Unul dintre motivele pentru care Standard Liege a refuzat oferta turcilor ține și de faptul că atacantul român este dorit de alte echipe din Europa.

Din sursele FANATIK, Watford, Stuttgart si Hoffenheim sunt formațiile interesate de serviciile fotbalistului împrumutat la Gaziantep. Denis Drăguș ar putea să facă încă un pas în carieră. De data aceasta în Anglia, în Championship sau în Bundesliga, unul dintre primele patru campionate ale lumii.

ADVERTISEMENT

În cazul unei mutări la una dintre cele trei echipe, Standard Liege ar putea să primească o sumă mult mai mare de bani pentru serviciile fotbalistului român, față de oferta de la Gaziantep. Și pentru Drăguș ar putea să fie un pas important, dacă deciziile sunt luate în favoarea carierei sale.

Belgienii l-au cumpărat în 2019 pe Denis Drăguș de la Viitorul Constanța. Atunci, Standard Liege a achitat 1,8 milioane de euro pentru atacantul român. 60 de meciuri, 11 goluri și 2 pase de gol sunt cifrele lui Drăguș în tricoul belgienilor.

ADVERTISEMENT
  • 156 de partide are Denis Drăguș la nivel de seniori
  • 36 de goluri și 9 assist-uri a strâns atacantul român
  • 1 trofeu a câștigat Drăguș în carieră, campionatul cu Viitorul în sezonul 2018/2019
ADVERTISEMENT