Sport

Marius Șumudică, atac la antrenorul FCSB-ului: „Trezește-te, băi”

FCSB a remizat în primul meci al turului trei preliminar al Conference League cu Nordjaelland.
11.08.2023 | 09:05
Marius Sumudica atac la antrenorul FCSBului Trezestete bai
Marius Șumudică, atac la antrenorul FCSB-ului: „Trezește-te, băi”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a avut un om în plus aproape toată repriza secundă, dar Coman&co nu au reușit să se aproprie de poarta oaspeților, FCSB terminând meciul fără șut pe poartă.

Marius Șumudică, atac la Elias Charalambous

Marius Șumudică l-a certat pe Elias Charalambous. Cipriotul a răbufnit la conferința de presă după ce a fost întrebat despre schimbări, spunând că mereu primește această întrebare. Atitudinea lui a fost imediat taxată.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică s-a luat de el și i-a spus să se calmeze pentru că este cam recalcitrant. Șumudică nu a fost cu atitudinea avută de fostul fotbalist de la FC Vaslui, spunând că i-ar sta mai bine dacă ar fi mai calm.

Elias, trezește-te băi, tată, că ești cam recalcitrant. Mi s-a părut cam agresiv, i-au căzut pleoapele când a fost întrebat de schimbări. Să fie mai calm, că așa îi stă bine”, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Jocul FCSB-ului, criticat

În privința jocului, Marius Șumudică spune că danezii s-au prezentat bine și au arătat o mentalitate sănătoasă, fără trageri de timp. De partea cealaltă, jocul FCSB-ului a fost criticat dur de fostul antrenor de la CFR Cluj.

Acesta spune că elevii lui Charalambous au fost blânzi deoarece nu au trimis șut pe poarta adversarilor, în contextul în care stadionul a fost plin, iar adversarii au jucat mult timp cu un om în minus.

ADVERTISEMENT

O echipă cu mentalitate sănătoasă, care, chiar dacă în ultimele 30 de minute a jucat cu om în minus, n-am văzut să tragă de timp, să stea pe jos. A respectat fotbalul, a ieșit numai cu construcție. Asta înseamnă personalitate.

(…) Voi ați fost blânzi, nu este posibil să joci 30 de minute cu om în plus și să n-ai șut pe poartă. Este inadmisibil! Pentru mine, azi, cu suporterii, cu stadionul plin, să n-ajungi să ai o ocazie de gol…

ADVERTISEMENT

Foarte inteligent antrenorul danezilor, a schimbat în 5-3-1, a văzut că suntem periculoși în benzi. Noi centrăm pentru cine? N-avem talie, n-avem absolut nimic.

Calitatea lor e net superioară în momentul de față și sunt de acord cu voi, e un rezultat pozitiv pentru FCSB. Șansele FCSB-ului de a se califica sunt foarte mici“, a mai spus Șumudică.

ADVERTISEMENT