Fotbal intern

Marius Şumudică, detalii despre discuţiile cu patronul Craiovei, Mihai Rotaru: “Am negociat printr-un prieten. Clauza este de 175.000 de euro”

13.01.2020 | 11:56
Marius Sumudica detalii despre discutiile cu patronul Craiovei Mihai Rotaru Am negociat printrun prieten Clauza este de 175000 de euro
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică este dorit la Universitatea Craiova după ce Victor Piţurcă şi-a dat demisia cu o zi înainte de reunirea echipei. Tehnicianul celor de la Gaziantep ar fi tentat de a pleca la Craiova, însă pentru a-l avea pe Şumi, oltenii trebuie să plătească o clauză de 175.000 de euro. 

Marius Şumudică, detalii despre negocierile cu U Craiova: “Am vorbit cu prietenul domnului Rotaru şi deocamdată nu ne-am înţeles”

Antrenorul român a declarat că a negociat preluarea Universităţii Craiova cu un prieten al patronului Mihai Rotaru, însă deocamdată discuţiile nu au ajuns la nicio concluzie. Probabil, Şumudică va vorbi direct cu patronul după ce Mihai Rotaru se va întoarce din vacanţă:

ADVERTISEMENT

“Mă conformez, sunt antrenor sub contract. Noi am adus doar jucători liberi de contract. Echipa asta a fost formată de la zero, numai cu jucători liberi. Toată lumea se miră, nu există aşa ceva. Sunt bucuros de ceea ce se întâmplă, de rezultatele pe care le-am făcut. Nouă ne-ar mai trebui vreo 14 puncte ca să rămânem în prima ligă. 

Avem un prieten comun eu şi Mihai Rotaru. Am avut discuţii cu prietenul respectiv, Rotaru fiind plecat în vacanţă în Filipine. Am vorbit cu prietenul dânsului şi nu ne-am înţeles. În niciun contract pe care l-am avut, nu am făcut abstracţie de clauză. Această clauză este de 175.000 de euro. Eu nu pot să spun că sunt deschis să ajung la Craiova pentru că sunt antrenor sub contract”, a spus Şumudică la Digisport Matinal.

ADVERTISEMENT

“Dacă s-ar ajunge la varianta Șumudică, eu zic că s-ar rupe stadionul. Cred că toate meciurile din play-off s-ar disputa cu casa închisă”

Marius Şumudică a recunoscut că există un conflict între el şi oficialii celor de la Gaziantep şi a declarat că dacă cei de la Universitatea Craiova vor plăti clauza este foarte posibil să accepte oferta “Ştiinţei”:

“Niciodată nu pot spune «niciodată». Craiova e un oraș frumos, care arde pentru fotbal. Un oraș care atrage, care oferă stabilitate. Am înțeles că au un patron care plătește salariile, un lux în România la ora actuală.

ADVERTISEMENT

E un om dispus să facă performanță. Dacă s-ar ajunge la varianta Șumudică, eu zic că s-ar rupe stadionul. Cred că toate meciurile din play-off s-ar disputa cu casa închisă. Există o clauză de 175.000 de euro, plătibilă ori de mine, ori de ei. Să vedem ce se va întâmpla”, a spus Şumi în Antalya.

Românul mai are încă un an şi jumătate de contract cu Gaziantep. Echipa lui Marius Şumudică este pe locul 9 în prima ligă din Turcia, cu 27 de puncte. Şumi a semnat în vară cu echipa din Turcia după ce a negociat şi preluarea FCSB-ului cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
  • 48 de ani are Marius Şumudică
  • 175.000 de euro este clauza de reziliere a contractului cu Gaziantep

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.25 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


 

 

 

ADVERTISEMENT