Sport

Marius Șumudică, eșec usturător la Al-Raed. Alexandru Mitriță a înscris după un slalom printre patru adversari. Video

Alexandru Mitriță a înscris al patrulea gol pentru Al-Raed după ce a trecut în viteză de patru adversari. Echipa lui Marius Șumudică a pierdut, scor 2-4 cu Al-Feiha.
14.01.2023 | 21:00
Marius Sumudica esec usturator la AlRaed Alexandru Mitrita a inscris dupa un slalom printre patru adversari Video
Alexandru Mitriță a înscris al patrulea gol în tricoul lui Al-Raed. Sursă foto: Twitter - @FootRoumain.
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță a înscris al patrulea gol pentru Al-Raed, în meciul din etapa a 13-a din Arabia Saudită împotriva lui Al-Feiha. În minutul 45+3, internaționalul român a depășit în viteză patru adversari și a șutat mingea în plasa laterală.

Alexandru Mitriță, a patra reușită în tricoul lui Al-Raed

Marius Șumudică l-a introdus titular pe Alexandru Mitriță în meciul cu Al-Feiha din campionatul Arabiei Saudite. Decizia s-a dovedit a fi inspirată, deoarece în prelungirile primei reprize fotbalistul împrumutat de saudiți de la New York City și-a trecut numele pe tabela marcatorilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în minutul 45+3, când arbitrul se pregătea să fluiere sfârșitul primului act, Alexandru Mitriță a luat mingea de unul singur, a depășit patru adversari și l-a învins cu un șut în plasa laterală pe veteranul portar sârb Vladimir Stojkovic.

Este al patrulea gol înscris de fostul fotbalist al Universității Craiova pentru formația antrenată de Marius Șumudică. În cele din urmă, Al-Raed a pierdut, scor 2-4 cu Al-Feiha, echipă mai slab clasată. Silviu Lung Jr. a fost titular în poarta echipei antrenorului român.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță a marcat în poarta lui Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo

La mijlocul lunii decembrie, înainte ca transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr să fie oficializat, Alexandru Mitriță reușea să deschidă scorul contra lui liderului din campionatul Arabiei Saudite.

Ulterior, echipa lui Rudi Garcia reușea să întoarcă rezultatul și să câștige cu 4-1. Totuși, golul marcat de român în poarta lui David Ospina a fost de poveste.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță, găsit liber în partea stângă, a venit cu mingea în centru și după ce a evitat doi adversari l-a învins cu un șut la vinclu pe fostul portar de la Napoli și Arsenal. Mitriță a celebrat golul alături de Marius Șumudică la marginea terenului.

Marius Șumudică a comentat transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Este o onoare pentru toți jucătorii și antrenorii de aici”

Marius Șumudică a comentat transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Antrenorul român se simte onorat de prezența lusitanului în campionatul din Golf și consideră că liga saudită va deveni foarte puternică.

ADVERTISEMENT

„Este o onoare pentru mine. De fapt pentru toți jucătorii și toți antrenorii de aici. Este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, până la urmă.

Să vii să joci în acest campionat înseamnă foarte mult pentru noi. Este evident că valoarea tuturor celor de aici va crește prin asocierea cu un asemenea sportiv.

Aici se vorbește că sunt discuții și cu Sergio Ramos, și cu Sergio Busquets, vă dați seama la ce nivel lucrează Al Nassr?

Adică această ligă va deveni și mai puternică decât este în acest moment. Din sezonul viitor vor putea juca opt străini în primul 11 și este clar că prezența lui Ronaldo va fi ca o garanție pentru multe alte nume mari”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT