Sport

Marius Șumudică i-a relansat! Drăguș și un jucător adus la cererea sa la Gaziantep, incluși în echipa etapei

Marius Șumudică își revendică roadele după victoria celor de la Gaziantep din ultima etapă a anului. Denis Drăguș și Nicolas N'Koulou au fost incluși în echipa etapei.
26.12.2023 | 19:25
Marius Sumudica ia relansat Dragus si un jucator adus la cererea sa la Gaziantep inclusi in echipa etapei
Marius Șumudică are doi jucători în echipa etapei din Turcia. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică și Gaziantep au încheiat anul cu un succes categoric, scor 3-0, împotriva celor de la Karagumruk, în etapa a 18-a din campionatul Turciei. Denis Drăguș a fost cel mai bun jucător de la Gaziantep, reușind un gol și o pasă decisivă.

Marius Șumudică l-a relansat! Denis Drăguș, în echipa etapei din Turcia

Denis Drăguș a renăscut la Gaziantep, sub comanda lui Marius Șumudică. Atacantul român a ajuns la 6 goluri în 13 meciuri în campionat în actuala stagiune și este golgheterul formației conduse de pe margine de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Grație evoluției din victoria cu Karagumruk, Denis Drăguș a fost inclus în echipa etapei a 18-a din Turcia de către beIN Sports, cel mai tare canal de televiziune din Turcia care deține drepturile TV pentru meciurile de campionat. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost dorit cu insistență de „Șumi” la Gaziantep.

Internaționalul român este împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege până la finalul sezonului. În cele 6 meciuri jucate în Belgia în acest sezon, Denis Drăguș reușise să înscrie un singur gol.

ADVERTISEMENT

Jucătorul adus la cererea lui Marius Șumudică la Gaziantep, inclus în echipa etapei

Gaziantep a mai avut un reprezentant în echipa etapei cu numărul 18 din Turcia. Este vorba despre Nicolas N’Koulou. Fundașul central în vârstă de 33 de ani a fost integralist în victoria cu Karagumruk, reușind să înscrie ultimul gol al meciului din pasa lui Alex Maxim.

La fel ca în cazul lui Denis Drăguș, Marius Șumudică a fost cel care a insistat pentru transferul lui Nicolas N’Koulou la Gaziantep. Camerunezul a semnat cu formația turcă la începutul lunii septembrie din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Aris Salonic.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Denis Drăguș, Marius Șumudică i-a mai adus la Gaziantep pe Florin Niță sau Junior Morais. Portarul român a fost integralist contra lui Karagumruk, în timp ce brazilianul Morais a fost rezervă neutilizată în ultima etapă.

as

Ce a spus Marius Șumudică despre Drăguș la revenirea în România: „E extraordinar”

Marius Șumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor români de la Gaziantep la revenirea în țară. „Șumi” l-a lăudat în mod special pe Denis Drăguș, aflat în mare formă. „Nu sunt genul de antrenor care să fugă de jucătorii români.

ADVERTISEMENT

Eu îi iau pentru că îi oblig să îmi dea înapoi. Drăguș e extraordinar, Niță e extraordinar, Maxim e în revenire, a avut niște probleme personale. Junior Morais m-a ajutat. Nu e un secret. Poate am eu talentul ăsta să îi fac să joace pentru mine”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT