Sport

Denis Drăguș, golgheterul lui Gaziantep la final de an: „Șumi mi-a dat o încredere enormă”

Denis Drăguș este cel mai bun marcator de la Gaziantep la finalul anului. Atacantul român i-a mulțumit antrenorului său, Marius Șumudică.
24.12.2023 | 13:45
Denis Dragus golgheterul lui Gaziantep la final de an Sumi mia dat o incredere enorma
Denis Drăguș este cel mai bun marcator de la Gaziantep la finalul anului. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Denis Drăguș a făcut o primă parte de sezon excelentă la Gaziantep. Formația lui Marius Șumudică a câștigat în ultima etapă din acest an, scor 3-0 împotriva lui Karagumruk și s-a îndepărtat de locurile retrogradabile în Turcia. Denis Drăguș a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în ultimul duel.

Denis Drăguș, golgheterul lui Gaziantep la final de an: „Șumi mi-a dat o încredere enormă”

Denis Drăguș este golgheterul lui Gaziantep, cu 6 goluri marcate în campionat. Atacantul român a renăscut sub comanda lui Marius Șumudică, iar evoluțiile sale l-au propulsat la naționala României care s-a calificat la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă mai grea, ne bucurăm că am trecut peste ea, mai ales că sărbătorile au alt gust în momentul în care câștigi. Ne-am făcut sărbătorile mai frumoase.

Mă bucur că am reușit să marchez, mă bucur că am câștigat fără drept de apel, părerea mea. O să avem o lună ianuarie de foc”, a declarat Denis Drăguș, la aeroport.

ADVERTISEMENT
  • Denis Drăguș este împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege până la finalul sezonului

”2023 a fost cel mai bun an al tău?” Răspuns fără ezitări al lui Denis Drăguș

Denis Drăguș a spus răspicat că 2023 este cel mai bun an din cariera sa. Atacantul român i-a mulțumit lui Marius Șumudică pentru încrederea de care a avut parte la Gaziantep. În acest sezon, atacantul român a mai înscris o dată pentru Gaziantep în Cupa Turciei. Totodată, Drăguș a marcat un gol pentru Standard Liege în campionatul belgian.

„(2023 a fost cel mai bun an al tău?) Da. A doua parte, pentru că prima nu a fost așa cum mi-am dorit. A doua parte pot să zic că e cea mai bună din cariera mea, mă simt foarte bine, mă simt extraordinar.

ADVERTISEMENT

Șumi mi-a dat o încredere enormă, îi mulțumesc enorm și mă bucur că pot să-l ajut. De-abia așteptăm să jucăm și să ne bucurăm”, a mai spus Denis Drăguș.

Marius Șumudică îl vrea pe Denis Drăguș la Euro 2024: „Încerc pe cât posibil”

Denis Drăguș a adunat 7 apariții și a marcat două goluri în tricoul naționalei României. În prezent, atacantul român este cotat la două milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. Format la Academia „Gică Hagi”, Drăguș a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Viitorul, Crotone și Genoa.

ADVERTISEMENT

„Felicitări lui Edi, felicitări Federației Române de Fotbal, felicitări jucătorilor. Eu încerc pe cât posibil să-mi aduc aportul prin ceea ce fac la mine la club. Să-i duc pe Drăguș, pe Niță la standarde înalte în momentul în care se va apela la ei. 

Fotbalul românesc merita, au muncit foarte mult băieții. Le doresc din suflet să aibă succes. Sper să fiu în vacanță și să dau o fugă în Germania. Vreau să-mi văd jucătorii pe care îi pregătesc în primul 11”, au fost cuvintele lui Marius Șumudică.

Denis Drăguș, golgheterul lui Gaziantep la final de an: „Șumi mi-a dat o încredere enormă”

ADVERTISEMENT