Sport

Marius Șumudică, impresionat de Florinel Coman: „M-am speriat când am văzut ce picioare are!”

Marius Șumudică a recunoscut că este impresionat de Florinel Coman, spunând că fotbalistul FCSB-ului s-a transformat enorm.
07.06.2023 | 21:25
Marius Sumudica impresionat de Florinel Coman Mam speriat cand am vazut ce picioare are
Marius Șumudică, impresionat de Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed a spus că FCSB trebuia să câștige campionatul în acest sezon, fiind convins că vicecampioana României nu se va mai întâlni cu o astfel de oportunitate prea curând.

Marius Șumudică, impresionat de Florinel Coman

Marius Șumudică a fost impresionat de Florinel Coman, despre care a spus că s-a transformat enorm, fiind uluit de felul în care fotbalistul și-a dezvoltat musculatura: „N-avea voie să piardă titlul anul acesta niciodată.

ADVERTISEMENT

A fost cel mai ușor sezon pe care l-au avut, nu se mai întâlnesc cu așa ceva. Florinel e cel mai bun campionat la ora actuală, de departe, nu intră în discuție”.

„Eu m-am întâlnit cu el, am vorbit jumătate de oră și îmi dădea impresia că e un băiat introvertit, însă acum s-a așezat la casa lui, soția lui a născut.

ADVERTISEMENT

Am și eu niște apartamente într-un complex în care stă el și așa ne-am întâlnit. M-am speriat de ce picioare are, s-a transformat enorm”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„Minusul e Octavian Popescu!”

„Mi-a spus mai multe lucruri. FCSB-ul a câștigat un jucător extraordinar, dacă îl vor pierde, va fi un mare minus pentru ei. Există posibilitatea să-l piardă dacă va juca bine și la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Minusul e Octavian Popescu, opusul la ce s-a întâmplat cu Coman. Octavian Popescu n-a fost niciodată la nivelul pe care l-a avut Florinel Coman înainte de accidentări”, a continuat Marius Șumudică.

„El a avut niște execuții și niște mișcări care făceau să pară că e mai bun decât Florinel Coman. Octavian Popescu nu poate să joace decât bandă stângă, unde se bate cu Coman.

ADVERTISEMENT

Probabil e acest motiv pentru care s-a dus în jos. Pentru mine nu e număr 10. E bandă stângă! Faceți o diferență între cum arată acum Florinel Coman și cum arată Octavian Popescu. E o diferență mare”, a mai spus antrenorul lui Al Raed.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT