Sport

Florinel Coman, schimbare importantă! Ce contract a semnat în Italia vedeta de la FCSB. Foto

Florinel Coman (25 de ani) a încheiat un nou contract de reprezentare. Jucătorul de la FCSB a ales un agent de jucători din Italia
04.06.2023 | 14:12
Florinel Coman schimbare importanta Ce contract a semnat in Italia vedeta de la FCSB Foto
Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu a stat mult fără impresar după ce și-a încheiat contract cu firma fraților Becali. În așteptarea unui transfer de răsunet, vedeta FCSB a mers special la Milano și a semnat cu Federico Pastorello.

Florinel Coman are un nou impresar. Cine este agentul mijlocașului FCSB

Mutarea a fost anunțată chiar de către cunoscutul agent italian, pe pagina sa oficială de Instagram: „Sunt bucuros să anunț cel mai nou membru al familiei P&P Sport Management, bine ai venit, Florinel Coman!”.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman a semnat cu impresarul Federico Pastorello
Florinel Coman a semnat cu impresarul Federico Pastorello. Sursă foto: Instagram

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Florinel Coman are o nouă clauză de reziliere, de cinci milioane de euro, iar agentul este posibil să fie și cel care l-a sfătuit să opteze astfel: „Fără Florinel sunt mort. Să dea Dumnezeu să nu plece Florinel că dacă pleacă sunt terminat. Nu știu după. Eu vorbesc ce e acum. Dacă pleacă Florinel îmi iau promisiunea înapoi. (n.r. de ce nu îl declarați netransferabil?) Nu pot pentru că i-am pus clauză 5 milioane de euro. Dacă îmi bagă cineva 5 milioane în cont îl ia”.

Federico Pastorello l-a semnat și pe Florin Tănase după ce a rămas fără agent, în perioada în care încă juca la FCSB. Două luni mai târziu, căpitanul vicecampioanei s-a transferat pe un salariu regesc la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, iar Florinel Coman ar putea urma un traseu asemănător.

ADVERTISEMENT

Cine este noul impresar al lui Florinel Coman

Federico Pastorello este unul dintre cei mai de succes impresari din fotbalul mondial. Agentul italian îi reprezintă printre alții pe Romelu Lukaku (Inter Milano), Federico Bernardeschi (Toronto), Demarai Gray (Everton), Arthur (Liverpool) sau Joao Mario (Benfica).

Federico Pastorello, alături de Florinel Coman la Milano
Federico Pastorello, alături de Florinel Coman la Milano. Sursă foto: Instagram

În urmă cu doi ani, Pastorello a primit la Dubai de la Globe Soccer titlul de „Cel mai bun impresar al anului”, iar acum îi poate schimba viitorul și lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este evaluat la 2,5 milioane de euro conform Transfermarkt. În acest sezon, mijlocașul FCSB-ului a reușit 10 goluri și 11 pase decisive în 44 de meciuri. Jucătorul cu cinci meciuri sub „tricolor” va fi convocat de Edi Iordănescu și pentru meciurile cu Kosovo și Elveția.

Pleacă pe bani mulți de la FCSB în această vară?

Giovanni Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre posibitatea ca Florinel Coman să plece în această vară de la FCSB: „Florinel Coman a ajuns la o maturitate fotbalistică la 25 de ani, când un jucător știe ce vrea. Florinel Coman se antrenează bine, se antrenează și după program și vedem asta după cum s-a exprimat în teren la ultimele 4-5 meciuri.

ADVERTISEMENT

După faultul făcut de jucătorul Rapidului a continuat să joace încă 90 de minute fără să se vaite, fără să nu intre la minge. Florinel e jucătorul care poate fi pe taraba vânzărilor în această vară”.

„Perla” lui Gigi Becali a fost dorită și de o echipă mare din Portugalia: „A trecut mult timp, Sporting Lisabona e pe locul 4, cred că va juca doar în Conference League, aseară au bătut destul de greu pe Guimaraes, sunt vreo 5-6 puncte până la locul 3, loc de Champions League. Sporting e o echipă importantă, cunoscută, care a participat în Champions League aproape toți anii care au trecut. 

Vom vedea, sunt și meciurile echipe naționale în iunie. Prin convocarea lui Florinel la națională și prin jocurile pe care le-ar putea juca, are acest drept după meciurile pe care le-a făcut în campionat cu FCSB, s-ar putea să fie o surpriză plăcută pentru mercato din vară.

Nu știu dacă va fi record, dar Florinel Coman e jucător cu o valoare de peste 7-8-10 milioane de euro în acest moment. Dacă ar continua așa, sigur s-ar găsi echipe care în vară să cheltuiască acești bani pe el”.


Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT