Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică, interzis la Universitatea Craiova: „E foarte bun, dar specificul acestui proiect este nepotrivit pentru ceea ce poate oferi”

Oficialul de la Universitatea Craiova a explicat motivul pentru care Mihai Rotaru nu îl va aduce pe Marius Șumudică antrenor.
12.04.2024 | 12:30
Marius Sumudica interzis la Universitatea Craiova E foarte bun dar specificul acestui proiect este nepotrivit pentru ceea ce poate oferi
Motivul pentru care Mihai Rotaru nu îl vrea pe Marius Șumudică la Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Directorul clubului sportiv susține că Marius Șumudică nu reprezintă o soluție pentru Universitatea Craiova. După despărțirea de Ivaylo Petev, oltenii sunt în căutarea unui nou antrenor.

Marius Șumudică, interzis la Universitatea Craiova: „E foarte bun, dar specificul acestui proiect este nepotrivit pentru ceea ce poate oferi”

Pavel Badea, fost jucător al formației din Bănie, este de părere că Marius Șumudică nu este o variantă potrivită pentru Universitatea Craiova. Oficialul oltenilor susține că Mihai Rotaru caută un alt tip de antrenor, iar fostul rapidist nu se încadrează în profilul făcut de patron.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să fac nicio predicție în condițiile în care imprevizibilitatea este maximă. Și eu sunt curios care va fi decizia finală, având în vedere că mai sunt 7 meciuri.

Dintre antrenorii pe care îi anunțăm cel care își va asuma responsabilitatea ar putea fi tras la răspundere. Acestuia i se poate imputa o eventuală nereușită de îndeplinirea obiectivului. Există această posibilitate.

ADVERTISEMENT

Cel care vine va trebui să analizeze cu atenție situația și să fie foarte bine pus la punct cu ceea ce reprezintă următoarele etape, cu ceea ce dorește ca și schimbare, pentru a nu prejudicia obiectivul principal.

Era o părere personală. Consider că Marius Șumudică este un antrenor foarte bun. Este un fost jucător și are habar de ceea ce înseamnă activitatea fotbalistică, dar specificul acestui proiect este nepotrivit cu ceea ce poate el să ofere”, a declarat Pavel Badea, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum arată antrenorul ideal pentru Universitatea Craiova

Directorul clubului sportiv a mai explicat cum ar trebui să arate antrenorul potrivit pentru Universitatea Craiova. Fostul jucător al oltenilor a oferit câteva exemple și a recunoscut că nu a fost de acord cu îndepărtarea lui Eugen Neagoe.

“Acest proiect nu a transmis neseriozitate, nu au fost scandaluri la nivelul băncii tehnice. Asta a fost una dintre dorințele noastre. Să nu existe circ la Craiova. Să existe o relație bună între antrenori, jucători și conducere. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să recunoașteți că Mihai Rotaru a reușit să păstreze acest echilibru la nivelul declarațiilor și la nivel de desfășurare a activităților. 

Din punctul meu de vedere a fost o greșeală îndepărtarea lui Eugen Neagoe. I-am spus asta la vremea respectivă și patronului. El a considerat că echipa putea mai mult fără Neagoe și a luat decizia pe care a luat-o. Din nefericire, clubul nu a confirmat așteptările pe care le aveam la începutul campionatului. 

Din punct de vedere valoric al lotului, jucătorii sunt de valoare și au potențial. Avem jucători cu experiență. E un mix în cadrul grupului ce permitea atingerea, cel puțin, a obiectivului pe care l-am propus înainte de sezon. Realitatea bate optimismul”, a mai spus Pavel Badea, la FANATIK SUPERLIGA.

Motivul pentru care Mihai Rotaru nu îl vrea pe Marius Șumudică la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT