Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sfat în direct pentru Mihai Rotaru! Ce antrenor s-ar potrivi la Universitatea Craiova: „Îl știu foarte bine. Pe criterii profesionale el ar trebui să fie”

Invitații lui Cristi Coste de la FANATIK SUPERLIGA i-au transmis un sfat lui Mihai Rotaru. Analiștii propun un antrenor român la Universitatea Craiova după plecarea lui Petev.
12.04.2024 | 11:37
Sfat in direct pentru Mihai Rotaru Ce antrenor sar potrivi  la Universitatea Craiova Il stiu foarte bine Pe criterii profesionale el ar trebui sa fie
Costel Gâlcă, noul antrenor de la Universitatea Craiova? Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Așa cum a anunțat FANATIK, Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova după meciul pierdut cu FCSB, scor 2-0 pentru liderul campionatului. La FANATIK SUPERLIGA, analiștii i-au transmis și un sfat lui Mihai Rotaru despre următorul antrenor de la Universitatea Craiova.

Sfat în direct pentru Mihai Rotaru! Ce antrenor s-ar potrivi la Universitatea Craiova: „Îl știu foarte bine. Pe criterii profesionale el ar trebui să fie”

Alin Buzărin a prezentat toate variantele de tehnicieni români care ar putea merge în Bănie. Analistul FANATIK îi dă un sfat lui Mihai Rotaru și susține că Universitatea Craiova ar trebui să îl ia pe Costel Gâlcă antrenor.

ADVERTISEMENT

“Eu l-aș lua pe Gâlcă. Îl cunosc pe Costel și știu ce fel de om este. Nu cred că s-ar potrivi cu stilul de gândire. Dar hai să mai luăm în România și antrenori care nu ne sunt prieteni și antrenori despre care patronii nu zic că ‘Ăla e fratele meu’. Hai să angajăm antrenorul pe criterii profesionale.

Să îi zică ‘Costele, ăștia sunt, spune-mi ce mai vrei, pe cine dăm, fă-ți treaba. Noi ne vedem un sfert de oră pe săptămână’ și poate zice și el că interesul clubului e să îl vândă pe Screciu. Așa înțeleg să fie. 

ADVERTISEMENT

Sunt disponibili 4-5 antrenori români, că la unii nu sunt situațiile clare: Petrescu, Șumudică, Gâlcă, Rădoi și Reghecampf. Vorbim pentru piața românească.

Antrenorii ăștia au fost dați afară, concediați, de niște cluburi care nu sunt colosal de mari și pe care echipele românești abia îi așteaptă. Asta ne arată și nivelul. Pentru noi e bun tot ce nu e bun pentru alții”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Eu pe el l-aș alege pentru Craiova”

Giani Kiriță este de acord cu propunerea lui Alin Buzărin pentru postul de antrenor de la Universitatea Craiova. Fostul dinamovist are încredere că fostul tehnician de la FCSB ar putea să facă o treabă bună în Bănie.

“Nu e un criteriu de bază faptul că un club te-a dat afară. Viața antrenorilor știm cum e. Stai cu valiza la ușă. Eu pentru Craiova l-aș alege pe Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

Pentru că a lipsit mult din fotbalul românesc, de când a luat titlul cu FCSB. Are o altfel de mentalitate, e profesionist. Chiar îl văd pe Costel la Craiova”, a declarat Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

Rădoi nu este o variantă pentru Universitatea Craiova

Bănel Nicoliță a discutat și despre fostul său coleg de la FCSB. Mirel Rădoi a mai fost antrenor la Universitatea Craiova, însă chiar dacă a fost demis de la Al-Jazira, analistul FANATIK susține că acesta nu va reveni la formația lui Mihai Rotaru.

“Cu Rădoi nu am mai vorbit și nu ne-am mai văzut nici la Victory Cup. Eu nu cred că se va întoarce la Craiova”, a mai spus și Bănel Nicoliță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Costel Gâlcă, noul antrenor de la Universitatea Craiova?

ADVERTISEMENT