Sport

Marius Șumudică, promisiune pentru șefii Rapidului: “Mă vopsesc ca un clovn!”

Marius Șumudică e convins că Rapidul nu își va îndeplini obiectivele dacă va arăta ca și în ultimele două etape sub bagheta lui Cristiano Bergodi.
08.08.2023 | 20:34
Marius Sumudica promisiune pentru sefii Rapidului Ma vopsesc ca un clovn
Marius Șumudică, promisiune pentru șefii Rapidului: "Mă vopsesc ca un clovn!". Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mai mult, Șumudică a anunțat că se va ”vopsi ca un clovn” și se va duce în Giulești, dacă Rapidul își va îndeplini obiectivele în acest sezon. Cu doar cinci puncte în 4 etape, Rapidul și-a dezamăgit momentan fanii, mai ales după egalul cu FC Botoșani de pe teren propriu, dar și înfrângerea din deplasarea de la Voluntari.

Marius Șumudică, promisiune pentru șefii Rapidului

Horațiu Moldovan, portarul care a comis-o grav cu Voluntari, dar și antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, și-au asumat vina pentru înfrângerea de la Voluntari. În replică, Marius Șumudică a promis în direct la Digi Sport că se va îmbrăca în clovn și va merge așa în Giulești dacă obiectivele vor fi îndeplinite, adică primele trei locuri și câștigarea Cupei României.

ADVERTISEMENT

Îi doresc domnului Bergodi să termine anul la Rapid, pe cuvântul meu, fără nicio ironie! Împreună cu această conducere, să-și atingă obiectivele, și anume: locul 1-3 și câștigarea Cupei României. Ceea ce au promis! Îmi doresc din suflet lucrul ăsta, pe cuvânt de onoare! Șumudică îi dorește domnului Bergodi, lui Daniel Niculae, lui Victor Angelescu și domnului Șucu… Șumudică să vină prima oară pe Giulești la ultimul meci pe care îl dispută sau o finală de Cupă.

Vreau să mă bucur alături de ei! Mă duc, jur! Fac promisiune în direct că mă duc. Doar să nu ajung în Giulești prima dată ca adversar, să lucrez la vreo echipă. Mă duc să mă bucur dacă vor termina în primele trei și vor lua Cupa României. Voi fi prezent cu steagul Rapidului și cu eșarfa la gât. Promit! La petrecerea pe care o vor da, voi fi prezent, le strâng mâna tuturor și îi felicit din toată inima. Pe cuvântul meu, fără nicio ironie!

ADVERTISEMENT

Mă și vopsesc pe năsuc și mă duc ca un clovn! Promit! Mă duc vopsit, ca ăia care stau pe la Amsterdam și pac, când mai trece câte unul, îi dă o palmă și nu știe cine a dat-o! Așa mă duc!”, a anunțat Marius Șumudică la Digi Sport. Momentan, Marius Șumudică ar fi curtat intens de Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, conform lui Mitică Dragomir.

Într-o intervenție pentru GSP.ro, Oracolul din Bălcești a dezvăluit că a fost sunat de către Marius Șumudică și l-a sfătuit să nu accepte nicio ofertă pentru că va veni vremea lui să antreneze Rapidul, cât mai devreme. Mai mult, Mitică Dragomir i-a reproșat lui Dan Șucu că nu l-a pus antrenor pe Marius Șumudică și a preferat să meargă pe mâna lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

”Probleme există peste tot, nu numai la Gigi Becali. Nu există fotbal fără probleme, dar ele trebuie rezolvate. Asta este arta unui conducător, să rezolve problemele. Dan Șucu este un foarte bun om de afaceri și un om serios. Eu spun că el și Angelescu sunt oameni serioși. Problema e că nu au luat un antrenor care să se muleze precum mănușa la Rapid, cum era Șumudică de exemplu. Dacă îl puneau pe Șumudică și lucrurile mergeau prost, toate erau luate în piept de Șumudică.

Acum le ia Șucu. Când o începe toată tribuna să-l înjure și să-l alerge pe calea ferată… El e un om foarte bun, dar a fost influențat să nu-l ia pe Șumudică. Dacă îl lua pe Șumudică avea liniște și acasă, și pe stadion. Șumudică era ca o mănușă pentru Rapid. M-a sunat Șumudică aseară și mi-a spus că are ofertă de la două echipe, una cu bani (n.r. – U Cluj, așa cum GSP a anunțat în exclusivitate), una mai săracă (n.r. – Petrolul). Una are suporteri fulminanți. I-am spus în felul următor: mai așteaptă, o să fie «verde» către Rapid

ADVERTISEMENT

El a zis că e supărat. Băi, ești supărat vreodată pe Rapid? Nu, nea Mitică, că Rapidul e viața mea! Atunci mai așteaptă, mă, puțin!. Faptul că m-a consultat este absolut deosebit. Și când a mers prin Turcia, eu l-am învățat să se ducă acolo. Și când a fost să se ducă la Gigi Becali, unde a avut ofertă bună. El a zis că e rapidist și nu se duce la Steaua. A greșit. Dacă se ducea la Steaua, ieșea campion cu Steaua”, a precizat Dumitru Dragomir, la GSP Live.

ADVERTISEMENT