Fotbal intern

Martin Tudor a murit la 43 de ani! Fostul portar al Stelei a suferit un infarct

30.03.2020 | 12:20
Martin Tudor a decedat la 43 de ani! Fostul portar al Stelei a suferit un infarct
ADVERTISEMENT

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a suferit un infarct și a decedat la doar 43 de ani. Medicii au intervenit prompt, dar nu au putut să-l salveze pe fostul goalkeeper.

Martin Tudor, fostul portar al Stelei a murit la 43 de ani

Martin Tudor se afla la Reșița când a suferit infarctul, iar din păcate medicii nu au mai putut să-i salveze viața fostului portar de la Steaua.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Martin Tudor a câștigat două titluri de campion al României cu Steaua în sezoanele 2000-2001 și 2004-2005, reușind să cucerească și Supercupa României în anul 2001.

„Sunt devastat! Acum am aflat vestea!”

Gheorghe Chivorchian, cel care l-a adus pe Martin Tudor la Daco Getica, a fost devastat de vestea tristă: „Sunt devastat… Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie!

ADVERTISEMENT

Știu doar că era la Reșița și a făcut infarct.  N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”.

Daniel Oprița, fostul coleg al lui Martin Tudor de la Steaua, nu poate concepe trecerea în neființă a fostului său prieten: „Nu-mi vine să cred! Este o veste… Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba.

Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic…”.

ADVERTISEMENT

„Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică… Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog”, a fost reacția lui „Rikă” Neaga, coechipier cu Martin Tudor la Steaua.

Dorinel Munteanu a oferit mai multe amănunte despre decesul lui Martin Tudor: Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie, a dat amănunte pentru GSP.RO, Dorinel Munteanu”.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Și foarte tânăr.

Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte”, a precizat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

„Nu-mi vine să cred… Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă… Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred așa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte”, au fost cuvintele lui Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Diniță, fostul său coleg de la Steaua, e tulburat de vestea tragică: „Sunt șocat, tremur tot de când am aflat vestea, în urmă cu câteva minute. Ieri a fost ziua mea și chiar am vorbit cu el la telefon, mi-a urat la mulți ani și părea foarte ok.

Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simțit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigații și îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul.

Știu că s-a speriat foarte tare. Nu am cuvinte să spun ce simt acum. Dumnezeu să-l odihnească”.

De-a lungul carierei sale, Martin Tudor a jucat pentru Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj și s-a retras în anul 2008, devenind antrenor cu portarii.

A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri