Martin Tudor a murit la 43 de ani! Fostul portar al Stelei a suferit un infarct

Andrei Șchiopu   
în FCSB
30/03/2020, 12:20
Martin Tudor a murit la 43 de ani! Fostul portar al Stelei a suferit un infarct GALERIE FOTO
Martin Tudor a decedat la 43 de ani! Fostul portar al Stelei a suferit un infarct

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a suferit un infarct și a decedat la doar 43 de ani. Medicii au intervenit prompt, dar nu au putut să-l salveze pe fostul goalkeeper.

Martin Tudor, fostul portar al Stelei a murit la 43 de ani

Martin Tudor se afla la Reșița când a suferit infarctul, iar din păcate medicii nu au mai putut să-i salveze viața fostului portar de la Steaua.

De-a lungul anilor, Martin Tudor a câștigat două titluri de campion al României cu Steaua în sezoanele 2000-2001 și 2004-2005, reușind să cucerească și Supercupa României în anul 2001.

„Sunt devastat! Acum am aflat vestea!”

Gheorghe Chivorchian, cel care l-a adus pe Martin Tudor la Daco Getica, a fost devastat de vestea tristă: „Sunt devastat… Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie!

Știu doar că era la Reșița și a făcut infarct.  N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”.

Daniel Oprița, fostul coleg al lui Martin Tudor de la Steaua, nu poate concepe trecerea în neființă a fostului său prieten: „Nu-mi vine să cred! Este o veste… Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba.

Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic…”.

„Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică… Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog”, a fost reacția lui „Rikă” Neaga, coechipier cu Martin Tudor la Steaua.

Dorinel Munteanu a oferit mai multe amănunte despre decesul lui Martin Tudor: Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie, a dat amănunte pentru GSP.RO, Dorinel Munteanu”.

„Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Și foarte tânăr.

Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte”, a precizat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

„Nu-mi vine să cred… Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă… Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred așa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte”, au fost cuvintele lui Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu.

Laurențiu Diniță, fostul său coleg de la Steaua, e tulburat de vestea tragică: „Sunt șocat, tremur tot de când am aflat vestea, în urmă cu câteva minute. Ieri a fost ziua mea și chiar am vorbit cu el la telefon, mi-a urat la mulți ani și părea foarte ok.

Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simțit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigații și îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul.

Știu că s-a speriat foarte tare. Nu am cuvinte să spun ce simt acum. Dumnezeu să-l odihnească”.

De-a lungul carierei sale, Martin Tudor a jucat pentru Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj și s-a retras în anul 2008, devenind antrenor cu portarii.

A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
Închide ×