Simona Halep

Martina Navratilova, dezvăluiri despre Simona Halep din circuitul WTA: ”Este iubită în întreaga lume”

26.07.2019 | 16:40
Martina Navratilova dezvaluiri despre Simona Halep din circuitul WTA Este iubita in intreaga lume

Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova (62 de ani) a făcut câteva dezvăluiri despre Simona Halep din circuitul WTA. Românca în vârstă de 27 de ani a câștigat de curând turneul de la Wimbledon, acesta fiind al doilea turneu de Grand Slam din cariera sa, după victoria de la Roland Garros de anul trecut.

Martina Navratilova, dezvăluiri despre Simona Halep din circuitul WTA: ”Este un model pentru toată lumea”

”Simona este foarte smerită! E plăcută de toate jucătoarele. Îşi respectă mereu adversarele, iar atunci când pierde sau câştigă este aceeaşi persoană. Este iubită în întreaga lume. Este un ambasador grozav pentru tenisul feminin în întreaga lume. Pentru tenis, faptul că o avem pe Simona reprezintă o mare bucurie şi un mare câştig. Este un model pentru toată lumea, de la tineri până la jucătoarele din actuala generaţie”, au fost dezvăluirile făcute de Martina Navratilova la Tennis Channel despre cum este văzută Simona Halep în circuitul WTA.

De 18 ori câștigătoare de Grand Slam, Martina Navratilova a scris un editorial emoționant imediat după ce Simona Halep a învins-o extrem de clar pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon din urmă cu două săptămâni. Fosta mare jucătoare a spus atunci că rezultatul de pe iarba londoneză va fi un impuls extraordinar pentru campioana noastră nu numai în vederea sezonului de hard din America de Nord, care va culmina cu US Open, ci pentru întreaga sa carieră.

Simona Halep cu trofeul câștigat la Wimbledon

Halep va fi decorată de președintele României

Simona Halep a avut parte de o primire de senzație la revenirea în țară după câștigarea Wimbledonului. Ea și-a prezentat trofeul pe Arena Națională din Capitală în fața a peste 15.000 de spectatori, iar apoi a mers în orașul natal, Constanța, unde a defilat prin mijlocul fanilor. Campioana noastră a fost întâmpinată în Piața Ovidiu cu imnul național, iar apoi le-a vorbit celor prezenți acolo.

Dubla câștigătoare de Grand Slam va fi decorată săptămâna viitoare de președintele României, Klaus Iohannis, cu cea mai înaltă distincție oferită de statul român, Ordinul Național “Steaua Romaniei” în grad de Cavaler. Simona Halep va fi cetățean de onoare al municipiului Iași, această propunere fiind făcută în ședința de Consiliu Local care a avut loc vineri, 26 iulie, iar primarul Mihai Chirica a fost de acord.

Tags: