News

Martor surpriză în cazul crimei de la Sibiu. Dezvăluirile acestuia legate de unul dintre suspecţi, ce s-a întâmplat după uciderea lui Adrian Kreiner

A apărut un nou martor în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner. Acesta dezvăluie legăturile pe care iubita unuia dintre tâlhari le-ar avea cu jaful.
03.12.2023 | 12:35
Martor surpriza in cazul crimei de la Sibiu Dezvaluirile acestuia legate de unul dintre suspecti ce sa intamplat dupa uciderea lui Adrian Kreiner
Laurenţiu Ghiţă a mai stat înţară câteva zile după uciderea lui Adrian Kreiner Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi dintre cei trei suspecţi că l-ar fi ucis la începutul lunii trecute pe omul de afaceri sibian Adrian Weiner se află deja în arest: pe măsură ce zilele trec apar tot mai multe informaţii legate de ei.

“După jaf m-am întâlnit cu Ghiţă în fiecare zi la magazin”

Laurenţiu Ghiţă a fost prins în Scoţia, dar un martor povesteşte că acesta nu a părăsit România imediat după crimă, ci a mai stat câteva zile în Oltenia natală, până când pistele anchetatorilor au început să conducă spre el şi complicii săi.

ADVERTISEMENT

Acest nou martor a povestit că s-a întâlnit de mai multe ori cu Ghiţă, după 6 noiembrie, când Adrian Weiner a fost atacat în propria casă. “După jaf, chiar m-am întâlnit cu Ghiță în fiecare zi la magazin. Venea să cumpere sucuri și produse ale casei (…)

I-am văzut cum au intrat cu o butelia și au ieșit cu alta. Tot atunci, Ghiță mi-a spus că vrea să plece fără să îmi spună unde, dar eu cred că voia să plece în Anglia, acolo unde a fost de mai multe ori. Ghiță vorbea bine engleză”, a povestit martorul, în emisiunea Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta dezminte că Ghiţă şi iubita lui ar fi certaţi, aşa cum susţine mama fetei. Femeia spune că ruptura s-ar fi produs din cauza infidelităţilor bărbatului, dar martorul o contrazice.

“Eu i-am văzut cu ochii mei. Erau mereu împreună. Eu sunt sigur că iubita știa (n.r. – despre jaful de la Sibiu). Cât despre soacra lui, cred că nu a știut”, a mai declarat martorul.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta este convins că familia fetei ştie unde sunt ascunse ceasurile în valoare de 200.000 de euro furate din casa milionarului sibian.

“Cred că cineva din familia iubitei lui Ghiță știe ceva de acele ceasuri. Eu bănuiesc că ceasurile alea au fost vândute în Craiova. Eu așa cred și că Ghiță a luat prea mulți bani pe ceasurile alea.

ADVERTISEMENT

Nu cred că Ghiță cunoaște oameni cu bani mulți ca să vândă ceasurile alea scumpe. Lumea îl știa că era un hoț de mărunțișuri, de nimicuri, haine, parfumuri, chestii din astea”, a mai spus martorul.

ADVERTISEMENT