News

Lider AUR, propus pentru arestare preventivă într-un dosar de proxenetism. „Eu nu contorizez păsărica nimănui”

05.03.2021 | 18:21
Lider AUR propus pentru arestare preventiva intrun dosar de proxenetism Eu nu contorizez pasarica nimanui
ADVERTISEMENT

Ancuța Cârcu, lider AUR, a dat declarații cu privire la decizia de arestare preventivă dintr-un dosar de proxenetism. În stilul caracteristic partidului din care face parte, femeia a explicat că nu contorizează organele genitale ale angajatelor sale.

Ancuța Cârcu este acuzată de procurorii Judecătoriei din Turda că ar fi înlesnit practicarea prostituției în clubul pe care îl deține în Tenerife. Dosarul este cunoscut sub numele „Proxeneții de Tenerife”.

ADVERTISEMENT

În cadrul acestuia, cinci mandate de arestare preventivă au fost emise. Dintre toate aceste persoane, doar liderul AUR se află în România.

Lider AUR, propus pentru arestare preventivă într-un dosar de proxenetism. „Eu nu contorizez păsărica nimănui”

Ancuța Cârcu a explicat că este membru AUR cu adeziune semnată și prim-vicepreședinte al filialei AUR Galați. Femeia a precizat că este în România: „sunt în țară… Mă duc să-mi pregătesc valiza și să plec.”

ADVERTISEMENT

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor a declarat că deține un club în Tenerife, unde „domnii plătesc băutura fetelor”. Ea a precizat că ce fac angajatele după program nu este problema ei.

Femeia susține că este nevinovată: „întotdeauna am susținut și susțin femeia. Eu nu accept ca o femeie să stea la injurii, bătăi. (…) Eu administrez un local care a rămas de la fratele meu mort. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Vor vedea că sunt nevinovată”.

ADVERTISEMENT

„Acolo, la mine, nu există ceea ce se spune. E consumație, vine clientul, plătește băutură la fete, care au cu mine jumătate, restul… Nu mă interesează ce fac fetele după program. Pentru că eu nu contorizez păsărica nimănui. Niciodată,” a adăugat acesta, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Eu mă duc la localul meu din patru în patru luni. Eu nu determin! Este un fel de karaoke, unde clientul plătește o șampanie și stă de vorbă cu fata. Fetele au contract, li se plătește tot ce ține de Seguridad Social (asigurări sociale, n.r.), au comision și, bineînțeles, rezidență!”, a povestit Ancuța Dragu.

ADVERTISEMENT

„Se pune în vedere că fetele, spun dânșii, au practicat (prostituția, n.r.) probabil în alte localuri. Nu știu, că nu ține de mine. Dosarul are 20 de mii de file, iar eu am doar cinci conversații (…) Voi dovedi public că este o făcătură acest dosar,” a încheiat ea.

ADVERTISEMENT