News

Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”

Mărturia extrem de gravă a jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”, spune E. Jean Caroll.
26.04.2023 | 22:11
Marturia jurnalistei care ar fi fost agresata de Donald Trump Ma violat iar cand am scris despre asta a negat
Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”, a afirmat, marți, jurnalista E. Jean Caroll. Care a fost reacția fostului lider de la Casa Albă.

Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”

Marți, 25 aprilie, la New York, a început procesul în care Donald Trump este acuzat că a agresat sexual o jurnalistă. Fostului președinte american i se cer daune pentru acuzații de viol și defăimare de către un fost editorialist, E. Jean Carroll.

ADVERTISEMENT

Prezentă la tribunalul federal din Manhattan, Jean Carroll a făcut o serie de mărturisiri despre cele petrecute în urmă cu mai mulți ani. ”Sunt aici pentru că Donald Trump m-a violat, iar când am scris despre asta a spus că nu s-a întâmplat nimic. A mințit și mi-a ruinat reputația și sunt aici să încerc să-mi recapăt viața”, a declarat Jean Carroll, potrivit CNN.

Donald Trump a agresat-o în 1996 și a defăimat-o (n.r. pe E. Jean Carroll) când a spus că a inventat povestea”, a declarat și avocatul femeii, Shawn Crowley, în fața juraților.

ADVERTISEMENT

Carroll, fost redactor de reviste și editorialist, spune că agresiunea a avut loc într-o cabină de probă a unui magazin. Aici, cei doi s-au întâlnit întâmplător. Anterior, Trump i-ar fi cerut păreri în privința unor articole de lenjerie intimă pe care le cumpăra pentru o altă femeie.

Presupusa victimă a lui Trump mai precizează că nu a mers la poliție din cauza șocului și a faptului că nu a dorit să se considere victima unui viol. Ea le-a spus însă despre agresiune unor prietene. Și ele vor depune mărturie la proces..

ADVERTISEMENT

Cum se apără Donald Trump de aceste acuzații

Cum era de așteptat, Donald Trump, aflat la al doilea proces în decurs de o lună, neagă acuzațiile. El a numit cele spuse de jurnalistă ”o escrocherie”, o ”înșelătorie” și ”o înșelătorie completă”. Acest lucru a determinat-o pe Carroll să-l dea în judecată pe Trump și pentru defăimare.

În replică, politicianul republican Trump susține că cele spuse de el nu sunt declarații defăimătoare, ci doar ”adevărul”. Încă nu se știe dacă politicianul va apărea să depună mărturie în apărarea sa.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Trump, cel care are în plan să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, a fost recent pus sub acuzare în legătură cu plățile făcute către o vedetă a filmelor pentru adulți. El a pledat nevinovat pe 4 aprilie, după ce s-a prezentat la un tribunal din New York.

ADVERTISEMENT
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu...
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu soldaţi ruşi, făcute una cu pământul dintr-un singur foc
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
MARELE ACTOR S-A STINS din viață! Anunț dureros pentru toată scena artistică
MARELE ACTOR S-A STINS din viață! Anunț dureros pentru toată scena artistică
Vești foarte proaste pentru Lili Sandu. Medicii i-au pus diagnosticul
Vești foarte proaste pentru Lili Sandu. Medicii i-au pus diagnosticul
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!