News

Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”

Mărturia extrem de gravă a jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”, spune E. Jean Caroll.
26.04.2023 | 22:11
Marturia jurnalistei care ar fi fost agresata de Donald Trump Ma violat iar cand am scris despre asta a negat
Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”, a afirmat, marți, jurnalista E. Jean Caroll. Care a fost reacția fostului lider de la Casa Albă.

Mărturia jurnalistei care ar fi fost agresată de Donald Trump: ”M-a violat, iar când am scris despre asta a negat”

Marți, 25 aprilie, la New York, a început procesul în care Donald Trump este acuzat că a agresat sexual o jurnalistă. Fostului președinte american i se cer daune pentru acuzații de viol și defăimare de către un fost editorialist, E. Jean Carroll.

ADVERTISEMENT

Prezentă la tribunalul federal din Manhattan, Jean Carroll a făcut o serie de mărturisiri despre cele petrecute în urmă cu mai mulți ani. ”Sunt aici pentru că Donald Trump m-a violat, iar când am scris despre asta a spus că nu s-a întâmplat nimic. A mințit și mi-a ruinat reputația și sunt aici să încerc să-mi recapăt viața”, a declarat Jean Carroll, potrivit CNN.

Donald Trump a agresat-o în 1996 și a defăimat-o (n.r. pe E. Jean Carroll) când a spus că a inventat povestea”, a declarat și avocatul femeii, Shawn Crowley, în fața juraților.

ADVERTISEMENT

Carroll, fost redactor de reviste și editorialist, spune că agresiunea a avut loc într-o cabină de probă a unui magazin. Aici, cei doi s-au întâlnit întâmplător. Anterior, Trump i-ar fi cerut păreri în privința unor articole de lenjerie intimă pe care le cumpăra pentru o altă femeie.

Presupusa victimă a lui Trump mai precizează că nu a mers la poliție din cauza șocului și a faptului că nu a dorit să se considere victima unui viol. Ea le-a spus însă despre agresiune unor prietene. Și ele vor depune mărturie la proces..

ADVERTISEMENT

Cum se apără Donald Trump de aceste acuzații

Cum era de așteptat, Donald Trump, aflat la al doilea proces în decurs de o lună, neagă acuzațiile. El a numit cele spuse de jurnalistă ”o escrocherie”, o ”înșelătorie” și ”o înșelătorie completă”. Acest lucru a determinat-o pe Carroll să-l dea în judecată pe Trump și pentru defăimare.

În replică, politicianul republican Trump susține că cele spuse de el nu sunt declarații defăimătoare, ci doar ”adevărul”. Încă nu se știe dacă politicianul va apărea să depună mărturie în apărarea sa.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Trump, cel care are în plan să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, a fost recent pus sub acuzare în legătură cu plățile făcute către o vedetă a filmelor pentru adulți. El a pledat nevinovat pe 4 aprilie, după ce s-a prezentat la un tribunal din New York.

ADVERTISEMENT