News

Mărturie șocantă a lui Laurențiu, tânărul nevinovat pe care polițiștii l-au reținut pentru crima de la Sibiu. “M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură!”

Bărbatul reținut și apoi eliberat în cazul crimei de la Sibiu face dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul a povestit că a fost brutalizat de anchetatori
18.11.2023 | 11:55
Marturie socanta a lui Laurentiu tanarul nevinovat pe care politistii lau retinut pentru crima de la Sibiu Mau tavalit pe jos miau dat cu pumnii in gura
Bărbatul spune că a fost brutalizat de cei care l-au reținut Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Laurențiu, un zugrav de 31 de ani din  Valea Stanciului, a fost reținut fără a avea vreo vină în urma unei gafe incredibile a anchetatorilor în cazul omului de afaceri din Sibiu ucis în bătaie.

Mărturie șocantă a lui Laurențiu, tânărul nevinovat, reținut pentru crima de la Sibiu

Bărbatul nevinovat a fost luat pe sus de poliţişti, încătuşat şi reţinut pentru o noapte. Doar după 12 ore de audieri, procurorul şi-a dat seama că are în faţă persoana greşită.

ADVERTISEMENT

”Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili, m-au tăvălit pe jos pe aici, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele şi m-au luat la bătaie”, povestește Laurențiu chinul prin care a trecut, potrivit Observator.

Bărbatul a ajuns vineri seară la el acasă. Singura lui vină: ghinionul de a purta același prenume cu unul dintre asasinii lui Adrian Kreiner. Reținerea sa a fost o adevărată demonstraţie de forţă

ADVERTISEMENT

”O legitimaţie nu aveti? ‘Ce legitimaţie, treci în maşină!’ şi atunci a început să mă târască pe jos. Nu mi-au zis nimic în momentele alea. Au zis: ‘vezi tu unde te duc!’. Domne unde mă duc, unde mergem? ‘Vezi tu, îţi arăt eu ţie'”, mai povestește bărbatul.

Soţia bărbatului a văzut de la fereastra casei cum soţul ei este lovit. Cei doi s-au căsătorit cu doar trei săptămâni în urmă. ”Am văzut toată faza, cum l-a luat, a tras de el, l-au dat jos, l-au pus la pumni la picioare. M-am gândit că sunt hoţi şi îl bat.

ADVERTISEMENT

Am strigat vedeţi că îl omoară. Vecini: sari repede că îl omoară pe Laurenţiu, când colo ei erau Poliţia”, a povestit și soția tânărului reținut din eroare.

Cei doi nu vor acum decât să se facă dreptate, iar cei care au făcut gafa să plătească. ”Vedem ce zice legea, mai departe”, le-a spus bărbatul jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Femeia spune că nu s-a îndoit niciodată de vinovăția soțului său. ”Normal că am crezut (în nevinovăția lui n.r.), doar avem atâtea luni împreună. Soţul meu nu a plecat niciodată de acasă, muncă şi acasă”, a mai declarat soția lui Laurențiu.

ADVERTISEMENT
Tags: