News

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu: suspectul reținut va fi eliberat. Nu ar fi fost implicat în asasinat

Asistăm la o răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu: suspectul reținut de poliție va fi eliberat. Acesta nu ar fi fost implicat în asasinatul lui Adrian Kreiner.
17.11.2023 | 10:23
Rasturnare de situatie in cazul crimei din Sibiu suspectul retinut va fi eliberat Nu ar fi fost implicat in asasinat
Suspectul reținut în cazul crimei din Sibiu va fi eliberat. Bărbatul nu ar fi luat parte la asasinatul lui Adrian Kreiner. Sursa foto: antena3.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu care a avut loc la începutul lunii: suspectul reținut joi de poliție va fi eliberat. Individul nu ar fi fost implicat în uciderea lui Adrian Kreiner.

Suspectul reținut în cazul crimei din Sibiu va fi eliberat. Bărbatul nu ar fi luat parte la asasinatul lui Adrian Kreiner

În urmă cu 24 de ore, poliția anunța că unul dintre bărbații suspectați de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost prins. Pe numele său Laurențiu Lăcătușu, acesta era ridicat din trafic, în localitatea Valea Stanciului, după ce a fost urmărit de polițiști.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite vineri de IPJ Sibiu reiese că polițiștii s-au înșelat. Se pare că bărbatul reținut joi de polițiști nu a fost implicat în crimă. Mai exact, martorul cheie l-ar fi indicat greșit, notează G4Media.

Într-un comunicat emis vineri dimineață, IPJ Sibiu anunță că, până în prezent, ”nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta (n.r. Laurențiu Lăcătușu)”.

ADVERTISEMENT

În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

ADVERTISEMENT

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta.

Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. Cercetările în acest dosar continuă”, anunță Poliția din centrul țării.

ADVERTISEMENT

Complice în cazul crimei din Sibiu, reținut de poliție

În acest caz extrem de complicat din Sibiu, un complice a fost prins de polițiști, joi, 16 noiembrie. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani. E suspectat că i-ar fi transportat pe suspecți la casa omului de afaceri din Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: