News

Răsturnare de situație în crima de la Mangalia. Fata găsită moartă a fost ucisă de cea mai bună prietenă. Motivul i-a şocat pe anchetatori. Update

Un pescar a relatat momentul șocant când a găsit cadavrul unei adolescente în parcul din Mangalia. ”Am crezut că e un câine”
06.08.2023 | 18:55
Rasturnare de situatie in crima de la Mangalia Fata gasita moarta a fost ucisa de cea mai buna prietena Motivul ia socat pe anchetatori Update
Bărbatul a relatat șocul trăit atunci când a descoperit cadavrul Sursa foto: Antena 3 CNN / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
06-08-2023
15:52

Anchetatorii au identificat fata găsită moartă la Mangalia

Fata găsită moartă într-un parc din Mangalia este o tânără în vârstă de 18 ani din județul Vaslui. Ea ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă, o altă tânără de 18 ani.

Potrivit unor surse citate de stirileprotv.ro, victima venise la mare împreună cu cea mai bună prietenă şi lucrau la un hotel din staţiunea Saturn. Noaptea trecută, cele două s-au certat pentru că fata ucisă îşi înşela iubitul, iar cea mai bună prietenă a ei trebuia să mintă pentru ea.

După audierile de la Mangalia, suspecta principală în cazul crimei, tânăra în vârstă tot de 18 ani, va fi dusă la IPJ Constanţa, iar mâine va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

”În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Bărbatul a povestit că a avut un șoc, Inițial a crezut că sub bancă era ghemuit un câine. Apoi a descoperit cu groază că este vorba despre o fată moartă.

Mărturii înfiorătoare ale pescarului care a găsit-o pe fata moartă în parcul din Mangalia

Poliţiştii nu au reuşit deocamdată să identifice trupul neînsuflețit, fața tinerei fiind cumplit mutilată. Din primele informaţii, ar fi vorba de o tânără de circa 15-17 ani.

ADVERTISEMENT

“Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică.

Nu mai respira, avea până în 15 ani. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred”, a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa, potrivit Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Persoanele care locuiesc în zona parcului din Mangalia au relatat că nu au auzit ţipete în timpul nopţii. Martorii cred că trupul neînsufleţit al tinerei ar fi fost adus acolo.

Aceștia au confirmat că fata era desfigurată și prezenta urme de violență şi sânge la nas. În parc sunt foarte multe camere de supraveghere pe ale căror imagini s-ar fi observat mai multe persoane care ar fi purtat cagule.

ADVERTISEMENT

Cadavrul prezenta urme de violență

Potrivit anchetatorilor, duminică, în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din oraș, se află cadavrul unei persoane.

“La data de 6 august a.c., în jurul orei 05:30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt”, se arată în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT
Tags: