News

Vedeta întâlnirii Putin-Macron a fost o masă. Val de ironii pe rețelele de socializare

Emmanuel Macron s-a întâlnit luni la Moscova cu Vladimir Putin, în încercarea de a detensiona criza cu Ucraina. Totuși, cea care a furat lumina reflectoarelor pe rețelele de socializare a fost o masă.
08.02.2022 | 19:46
Vedeta intalnirii PutinMacron a fost o masa Val de ironii pe retelele de socializare
Masa la care au discutat Putin și Macron a devenit vedetă Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

În ciuda seriozității întâlnirii, oamenii și-au îndreptat atenția către masa anormal de lungă. Inevitabil, rețelele sociale au transformat-o într-un meme.

Vedeta întâlnirii Putin-Macron a fost o masă. Val de ironii pe rețelele de socializare

Jurnaliștii au fost printre primii care și-au exprimat amuzamentul pe Twitter.

„Macron și Putin se întâlnesc pentru discuții diplomatice la Moscova. Cât de mare este masa?”, a scris serviciul de știri UK Politics pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Ce măsuță confortabilă a ales Putin pentru negocierile sale cu Macron!”, a scris pe Twitter Eleanor Beardsley, corespondent la Paris pentru National Public Radio (NPR).

„Dacă dimensiunea mesei înseamnă ceva, atunci nu este de mirare că Macron și Putin nu se pot angaja într-o dezbatere semnificativă despre criza din Ucraina fără să strige!”, a scris German Grech, editorul The Times of Malta.

ADVERTISEMENT

 

„Cea mai bună glumă rusească pe care am văzut-o vreodată despre masa lui Putin, via @souffrantmitte1: Ce? Vine Emmanuel Omicron?!?!?!”, a postat pe Twitter Max Seddon, șeful biroului Financial Times din Moscova.

„Există mai mult spațiu între Macron și Putin decât între trupele ruse și granițele ucrainene”, remarcă jurnalistul publicației belgiene La Libre, Sébastien Gobert.

ADVERTISEMENT

Nici ceilalți utilizatori nu s-au lăsat mai prejos, în timp ce alții și-au adus “la masă cele mai bune abilități Photoshop”.

„Macron și Putin s-au întâlnit. Optica spune totul. S-au așezat împreună, la o masă care spune multe despre cât de bine merg discuțiile”, a scris pe Twitter utilizatorul @FoolsBelieve.

ADVERTISEMENT

„Ați văzut masa care îl desparte Putin de Macron? A uitat cineva să facă baie sau să-și aplice deodorant?”, se întreabă utilizatorul @furbabygirl.

“Putin VS Macron…”

“Întâlnirea Putin-Macron”

“Rezumatul întâlnirii Putin-Macron de azi”

“Putin și Macron merg la face painting după aia?”

Samantha Bee, gazda show-ului Full Frintal de pe TBS, a dat startul unei provocări: “Bine ați venit la prima provocare anuală Photoshop cu masa ciudat de mare a lui Putin și Macron”, a scris ea pe Twitter.

Unul dintre utilizatorii care au răspuns provocării a demonstrat că masa era suficient de mare pentru Cina cea de Taină.

Sau pentru patinaj artistic.

 

Putin a folosit aceeași masă pentru ultimele sale întâlniri, ca parte a măsurilor de precauție din cauza pandemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT