Life

Dani Mocanu își susține nevinovăția după bătaia din benzinărie. Artistul a fost arestat la domiciliu: „Am fost doar să-i împac”

După bătaia din benzinărie, Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor și plasat sub arest la domiciliu. Artistul a avut, deja, o primă reacție, se apără și susține că este nevinovat.
25.08.2022 | 10:06
Dani Mocanu isi sustine nevinovatia dupa bataia din benzinarie Artistul a fost arestat la domiciliu Am fost doar sai impac
Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu și fratele său au ajuns în fața instanței și au fost acuzați de tentativă de omor, după ce zilele trecute au fost implicați într-o bătaie, într-o benzinărie. În timp ce manelistul a fost plasat sub arest la domiciliu, Nando a fost încarcerat pentru 30 de zile. Artistul se apără și afirmă că vina nu-i aparține.

Dani Mocanu, sub arest la domiciliu. Reacția manelistului

Recent, Dani Mocanu au fost implicați într-un eveniment violent. Manelistul și frații săi ar fi atacat un bărbat într-o benzinărie și l-ar fi bătut până a căzut la pământ. 

ADVERTISEMENT

În urma incidentului, Dani Mocanu și Nando, fratele acestuia, au ajuns în fața instanței și au fost acuzați de tentativă de omor. 

Manelistul a fost plasat sub arest la domiciliu și a mulțumit autorităților pentru că „au judecat corect”, iar pedeapsa sa a fost ceva mai blândă decât a fratelui său, care trebuie să-și petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

Cântărețul afirmă că este nevinovat și că nu a făcut altceva decât să încerce să-i despartă pe cei care s-au luat la bătaie.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac.

ADVERTISEMENT

Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, scrie Observator.

Fratele lui Dani Mocanu afirmă că este singurul vinovat

În ceea ce-l privește pe Nando, Dani Mocanu declară că este adevărat faptul că a fost implicat în bătaie, dar că loviturile au fost pentru autoapărare și că „a lovit în disperare” numai pentru a-și salva viața.

ADVERTISEMENT

Totodată, susține că dacă va fi cazul și va fi considerat vinovat, acesta va plăti. Pe de altă parte, Nando ia toată vina pe umerii săi.

„Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă”, a declarat Nando Mocanu.

ADVERTISEMENT