News

Mașină cu români, strivită într-un accident, în Slovacia. Bilanț tragic, un mort și șase răniți

O persoană a murit și șase au fost rănite, în urma unui grav accident rutier între localitățile Raslavice și Janovce din Slovacia.
23.08.2023 | 17:03
Masina cu romani strivita intrun accident in Slovacia Bilant tragic un mort si sase raniti
Tragicul accident rutier în Slovacia: Un mort și șase răniți într-o coliziune frontală. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs între localitățile Raslavice și Janovce din Slovacia, soldându-se cu o persoană decedată și șase răniți. Potrivit informațiilor furnizate de ofițerul operațional al Direcției Regionale a Pompierilor și Salvatorilor (HaZZ) din Prešov, autocarul și un autoturism personal s-au ciocnit frontal, generând un impact devastator.

Grav accident în Slovacia

În urma coliziunii, un cetățean român în vârstă de 29 de ani, pasager în autoturismul personal cu șapte locuri, a pierit la fața locului din cauza rănilor suferite. Alte șase persoane au fost rănite și au fost transportate cu ambulanțele la spitalele din apropiere pentru îngrijiri medicale urgente.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au intervenit rapid, cu patru pompieri echipați cu o unitate tehnică pentru a ajuta echipajele medicale în gestionarea răniților și în asigurarea transportului către spitale. În timpul intervenției, vehiculele implicate în accident au fost securizate pentru a evita eventuale riscuri de incendiu sau scurgeri de fluide.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliției regionale din Prešov, Jana Ligdayová, atât șoferul autocarului, cât și șoferul autoturismului personal, au fost supuși testelor cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative în toate cele trei cazuri.

ADVERTISEMENT

“Accidentul este în faza de investigație, iar poliția va examina cauza exactă a accidentului, precum și gradul de vinovăție al participanților”, a precizat Jana Ligdayová.

Ancheta în legătură cu accidentul este în desfășurare, iar poliția lucrează pentru a stabili cu exactitate cauza exactă a coliziunii și gradul de vinovăție al participanților. Reprezentanții Direcției Regionale a Poliției din Bardejov au inițiat procedurile penale pentru omucidere și vătămare corporală în acest caz. Paguba materială cauzată vehiculelor este estimată la aproximativ 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Un român beat a provocat un accident în Olanda

Un incident teribil a avut loc în orașul Breda din Olanda, soldându-se cu moartea unui român în vârstă de 29 de ani și cu rănirea altuia. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața, la intersecția dintre străzile Graaf Engelbertlaan și Mastbosstraat, iar autoritățile au dezvăluit detalii șocante cu privire la eveniment.

Conform informațiilor furnizate de poliție, șoferul responsabil pentru accident era un român în vârstă de 33 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta conducea mașina cu o viteză incredibil de mare, depășind 100 km/h într-o zonă cu limită de viteză de 70 km/h. În mașină se aflau două persoane, iar tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 2:30 dimineața.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 29 de ani, pasager în mașina condusă de șoferul beat, a fost aruncat din autoturism în urma impactului puternic. Din păcate, acesta a suferit răni atât de grave încât a decedat pe loc. În paralel, șoferul de 33 de ani a suferit răni grave și a fost transportat cu urgență la spital cu o ambulanță. Ancheta ulterioară a dezvăluit că acesta se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului, fapt care a agravat consecințele tragice ale coliziunii.

 

 

ADVERTISEMENT