Fotbal intern

Mașină din Japonia, câștigător din Congo. Anunțul fanilor din DDB: „Nici acum nu crede”

27.02.2021 | 22:55
Masina din Japonia castigator din Congo Anuntul fanilor din DDB Nici acum nu crede
ADVERTISEMENT

Pentru a reuși să facă un nou sold out virtual, board-ul DDB a stimulat suporterii dinamoviști oferind un premiu surpriză. Autoturismul pus la bătaie de „câini” a fost câștigat de un fan din Congo!

Anunțul a fost făcut public prin intermediul paginii Peluzei Cătălin Hîldan, care a prezentat în detaliu povestea lui Răzvan Răduț, fanul lui Dinamo stabilit în Congo care a pus mâna pe un autoturism Suzuki Swift.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul premiului oferit de DDB în colaborare cu brand-ul japonez a cumpărat șase bilete virtuale pentru meciul cu Viitorul, pierdut de alb-roșii cu 0-5.

Mașină din Japonia, câștigător din Congo: „Are un motiv în plus să se întoarcă în țară”

Pentru a asigura plata salariilor jucătorilor, dar și pentru a reuși să adune banii necesari pentru plata datoriilor obligatorii de achitat în scopul obținerii licenței, dinamoviștii continuă să cumpere bilete virtuale.

ADVERTISEMENT

Ritmul de vânzare a tichetelor pentru partida cu Viitorul, pierdută cu 0-5 de „câini” era unul destul de lent, astfel că fanii din DDB au propus un stimulent destul de tentant pentru ceilalți suporteri ai alb-roșiilor.

În colaborare cu brandul japonez, devenit sponsor al programului, ei au anunțat că unul dintre cumpărătorii de bilete va câștiga o mașină Suzuki Swift, dacă se va reuși realizarea unui noul sold out. Mișcarea s-a dovedit a fi una inspirată.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții programului DDB au anunțat în această seară cine este câștigătorul premiului. Numele acestuia nu spune nimic, însă locația în care se află este una surprinzătoare. Răzvan Răduț este un fan dinamovist din Congo!

„SECTOR 353, RÂNDUL 6, LOCUL 4. Un bilet câștigător cumpărat din DDB Congo. Astăzi, la sediul Biroului Notarial Cuțaru Eugenia, într-o comisie formată din 3 membri, supervizată de notar, a avut loc extragerea premiilor în cadrul Campaniei “Cumpăr bilet cu premiu”, organizată de către ProgramDDB.

ADVERTISEMENT

S-a procedat la extragerea electronică a premiilor, conform cu regulamentul Campaniei, în mecanismul tragerii la sorți intrând posesorii de bilet virtual pentru meciul de fotbal Dinamo – Viitorul Constanța. Câștigătorul Marelui Premiu se numește Răzvan Răduț, posesorul biletului cu locul 4, rândul 6, din sectorul 353.

FELICITĂRI, RĂZVAN! Ne bucurăm să putem răsplăti EFORTUL TĂU PENTRU SALVAREA CLUBULUI! L-am căutat la telefon norocosul dinamovist și am aflat cum a ajuns să cumpere biletele. Răzvan trăiește și muncește în Kinshasa, Republica Democrata Congo. Miercuri a văzut îndemnul de pe PCH “De Dragobete ia-ți cinci bilete!”.

Fiind și ziua lui de naștere tot pe 24 februarie, s-a hotărât să-și facă și un cadou: s-a înscris în DDB ca membru Premium, cu 48€/lună și a cumpărat 6 bilete în PCH. Dar nu numai șase-s norocoase, pentru că mai avem alți 48 de câștigători pe care îi vom anunța în următoarea postare.

Răzvan e din Turnu Măgurele și a absolvit Telecomunicații la Politehnica București. Avea de gând să se întoarcă în țară. Acum are un motiv în plus, pentru că pe lângă prieteni, toți dinamoviști, îl așteaptă și un Suzuki Swift. A cumpărat biletele cu gândul să ajute Dinamo. N-a câștigat în viața lui niciun premiu mai serios la vreo tragere la sorți. 

Nici acum nu crede că a câștigat, dar va vedea postarea aceasta și se va convinge. Când l-am sunat, era încă trist pentru rezultatul de aseară. I-am făcut măcar ziua asta mai fericită. Cam așa trebuie să fie: atunci când Dinamo ne întristează, www.programddb.ro să ne poată reda curajul și speranța, au scris reprezentanții DDB pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

SECTOR 353, RÂNDUL 6, LOCUL 4
Un bilet câștigător cumpărat din DDB Congo.

Astăzi, la sediul Biroului Notarial Cuțaru…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 27 februarie 2021

castigator masina DDB Dinamo
Mașină din Japonia, câștigător din Congo. Anunțul fanilor din DDB: „Nici acum nu crede”. El este cel care „nu crede”, Răzvan Răduț. Sursa foto: facebook PCH

Jerry Gane contestat, „Smurdul” Gigi Mulțescu dorit

Înfrângerea umilitoare în fața echipei antrenate de Mircea Rednic a provocat discuții aprinse în comunitatea DDB despre măsurile care ar trebui luate pentru redresarea situației din punct de vedere sportiv.

Antrenorul Jerry Gane este din ce în ce mai contestat, chiar dacă hotărârea sa de a rămâne la echipă după dezertarea lui Cosmin Contra  a fost foarte apreciată de suporterii lui Dinamo.

Tot mai multe „voci” cer revenirea „Smurdului” Gigi Mulțescu (69 de ani) pe banca tehnică, o altă variantă vehiculată fiind antrenorul italian Dario Bonetti (59 de ani), chiar dacă acesta nu mai activează de 8 ani, de când a plecat de la Dinamo, în noiembrie 2012. Luna din 2016 (iulie-august) petrecută la ASA Târgu Mureș nu poate fi considerată „antrenorat”…

  • 235.000 de bilete virtuale au cumpărat suporterii lui Dinamo în primele două luni ale acestui an
  • 1.175.000 de lei (241.275 de euro) s-au strâns pentru Dinamo numai din vânzarea celor 235.000 de bilete virtuale (5 lei „bucata”) achiziționate de suporteri în ianuarie și februarie 2021
  • 14.566 de suporteri dinamoviști erau înscriși în Programul DDB duminică dimineață, la ora 8:30
  • 4.441.000 de lei (911.910 euro) este totalul virat de Programul DDB în conturile lui Dinamo până acum
ADVERTISEMENT